2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69110 بازدید | 13597 پست
بابا گولم زده  میگه اونجوریه  بارِ شیشه کجا بود  سوتی داد 😂😂

وای چه ریز بین😂😂😂😂😂

@nazbanoo8300 دستت رو شد سوتی دادی آجی😂😂😂😂

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

تو شرکت نکنی منم نمیکنم...گفته باشم 😳

خوشگل من میام چو این روزا تا میام بخندم یکم شاد شم باز ی اتفاقی میفته ما نیومده خندیدن

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😅 برادرزاده من 5سالش بود روز عاشورا دید همه  گریه میکنن اومد به من گفت عمه چطوری گریه تون&nbs ...

دلم پوستش کلفت شده..شعر اشکمو در نمیاره😑😑

تعطیل🚫                                                                                 
من واسع همسرم یه نامه نوشتم ۲۱ سال پیش دو سه روز بعد مرگ مادرم...هروقت بخونم زار میزنم😭😭 انگاری ...

یااااخدا😑😑😑😑😑😑😑خدا رحمتش کنه 

براش صلوات فرستادم

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
من واسع همسرم یه نامه نوشتم ۲۱ سال پیش دو سه روز بعد مرگ مادرم...هروقت بخونم زار میزنم😭😭 انگاری ...

آبجی فدات.. خدا مادرتون رحمت کنه 😭😭😭😭

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
پس دیگه ناراحت نباش❤

چشششم

خدا بیامرزتشون آجی...روحشون شاد❤❤❤

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

یااااخدا😑😑😑😑😑😑😑خدا رحمتش کنه  براش صلوات فرستادم

ممنون...یک لحظه دلم سوخت..واسه اون لحظه شعر دارم

بخون..

*عروس سوخته*

من از تاریکی شبها
بسان مرگ و نابودی گریزانم
همیشه نیمه ی شبها
از اندوه غمی دیرین پریشانم
بیاد آرم زمانی را
 صدای گریه ی طفلی
که سوهان می کشد بر سر
که عاجز می شود مادر

هنوزم آن شب منحوس به یادم میزند آتش.
به چشمم میزند آتش.
به قلبم‌ میزند آتش.
 ولی انگار دمی خواب به چشم آمده بود
رخت خوابم شده گهواره تکانم می داد
گرگ و میش بود هوا داد زدم
زلزله...
زلزله آمده بیدار شوید
ولی انگار که خواب ی بوده
طفل آرام شده خوابیده.
پس چرا دلهره افتاده به جانم امشب!
بستر آتش زده بر روح و روانم امشب!
کاش زودتر صبح شود مادر از راه رسد
 مادرم شوق دارد که  ببیند عروسی مرا
گفته خود می بُرَمِش چادر گلدار تو را

اول صبح شده
 چشم به در خیره شده
آه مادر تو که گفتی سر صبح میایی
ساعت از ده هم گذشت
دست بردم  تلفن
خبری بر گیرم
 مادرم کجایی؟

مادرم می خندید پشت گوشی و جوابش این بود
دختر زیبایم از چه تو دلگیری ؟
می آیم
 می آیم....
تو برو به فکر دامادت باش
به قشنگی صورت زیبایت باش
مادرم خواست من آرام شوم
اما دل من آشوب است
سینه ام تنگ شده دل خون است
روز زیبای من از چه پر از اندوه است؟؟

کم کم آماده شدم ،بر دل زار خودم رام شدم.
شانه بردم به سرم  زلف سیه شانه زدم
 صورتم ماه شده بر، برِ چشم سایه زدم
رخت زیبای عروسی به تنم کردم وآماده شدم...

ناگهان در زده شد...
 شاد گشتم که خدا مادرم است
یا همان نامزدم پشت در است
خود ز شوق سوی در چرخیدم
 رخ رنگ پریده ی برادر  دیدم

چشم در چشم برادر، نگهش شد به گریبان
پای من سست شدو همانجا ماندم
من غم مرگ ز چشمش خواندم
خبر از مرگ عزیزی آورد
خواهر تازه عروسم جشن توپایان آمد
رخت ماتم به تنت کن شام غریبان آمد
 آسمان هم بود در آن روز بارانی
مادرم مرد به همین آسانی...
نه دروغ است داد زدم
یکسره فریاد زدم
حنجره ام سوخت
دلم سوخت...
عروس به سر سفره ی عقدش نرسید
یکسره سوخت..
چادربخت عروسی نشده دوخته و
تا شده سوخت
زمین سوخت...زمان سوخت
خدا سوخت...
خدا سوخت
خدا سوخت

#نازبانو

تعطیل🚫                                                                                 
😐😐😐😐😐😐😐جااااان بی خیال این بحثو تموم کن پستتم پاک کن زشته

اینو نگا 

من هنو دارم جواب بچه ها رو میدم چند صفحه عقبم 

تا بیام برسم ب این پست اون پست خودم جزء عتیقه ب حساب میاد 

موند 😄😄🙄🙄🤕🤐😯😁😂

دیگه پاک نمیشه 

خب نگفتی من شانس ندارما 

از من ناراحتی 

بخدا ب خودم شک کردم 😢😢

اینو نگا  من هنو دارم جواب بچه ها رو میدم چند صفحه عقبم  تا بیام برسم ب این پست اون پست ...

نه بابا نه از خودم ب پیر ب پیغمبر از خودم