2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69105 بازدید | 13597 پست
دیشب شعرمو گذاشتم به جز نازبانو هیشکی نظر نداد🙁🙁🙁 دوباره میذارم نظرتونو بگین دا🤕 مصرع اول لطف ...

خیلیییی قشنگ بود ❤

افرین👏👏👏👏

I would love to be kind to me, i saw with all kindness

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا من برسم ب پستت فکر کنم زدی    

نه الان نه که میگم بزنم وصیتم کنم ببرنم همون

بیمارستان میگم شاید اون دکتره باز میوه بیاره

این باریه کم نازو عشوه بیام شاید خودش میوه

رو بزاره تو دهنم هاا تو چی میگی خیلی پشیمدنم

که قپی اومدم گقتم خودم میخورم 🤕

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
واسه من دیگه زحمت ترجمه نده ب خودت عزیزم😙 الهی دورت بگردم نترس خدا کریمه پیدا میشه 😆 شما چقد باح ...

به خاطر اینکه بقیه ناراحت نشن ترجمه کردم میدونم تو تورکی😍

هانی آخ پیدا نمیشه که😢😢😢

باحالی از خودته عزیزم😍😍😍

ببینم میتونم مختو بزنم هووی نازبانو بشم😝😝😝

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

داغونم بقران  عصبی شدم

نه من ک عالیم تو چته ؟؟

چیزی نیست ک هست ؟؟

تویی ک حتی منو یه بارم ندیدی داغونی از من چ انتظاری دارین ؟؟

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
خیلیییی قشنگ بود ❤ افرین👏👏👏👏

مرسی عزیزم با چشای قشنگت میخونی😍😙

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

باید بدمت از نو بسازنت

خاکی منو درست کردن خاک مرغوب نبوده 

فرشته ها گل بازی میکردن از شانس خرکیه من ، منو ساختن   

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
خیلی عالی بود  افرین 👏👏👏👏

ممنونم لطف داری عزیزم😍😍😍

زندگی منو میدونی من خودِ خودِ خستگی ام ولی  بر سر آنم که گر ز دست برآید دست به کاری زنم که ...

خوش بحالت ک ناامید نمیشی

نه الان نه که میگم بزنم وصیتم کنم ببرنم همون بیمارستان میگم شاید اون دکتره باز میوه بیاره این باری ...

آی آی 

عوضی تو چشمت مونده دنبالِ دکتره 😃

داری رگ میزنی بری بشینی میوه بخوری 😖😖

خب چ کاریه برو تو بیمارستان ب دکتره بگو ب من میوه بده پشیمونم   

حالا زد و رگتو بد زدی مردی چی 

ی گردان آدمم اسیر میخوای کنی 😂

دور از جونش به هفتم آدمم نمیرسی😂

قربون دهنت🤣🤣🤣🤣🤣🤣

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂