2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69108 بازدید | 13597 پست
بله بله🤨 جرات داری دستت بخورع بهش  

واه بیا جونوم اول خودتو بزنووووم😷🔫

خب حله😐💉💉💉

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ذره ذره می زنم طول بکشه شکنجه محسوب شه مهری گفته سفارشی @مهریماهم    

اصلا مهم نیست فقط تموم شه

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
چرا نیستی همش  میدونی دلتنگت میشم  تو بمبِ روحیه ای برام  از شانسِ بدم‌ اونم داری ...

شرمنده نفس دو روز شوهره بیشعورم خونس

مثلا مرخصی گرفته من استراحت کنم واسه همین

نمیتونم گوشی دست بگیرم زیاد ببخشید

جبران میکنم حتما😘😉

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
نه گناه داره رفیقمه از اون جهت گفتم سفارشی

گرفتی مارو

ملتو ریختی بجونم

دیگه بخرفت گوش نمیکنم😐😬😬😬😬

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
چرا؟ چی شده که اول جوونی خسته ای؟ یه کم بیخیال شو بخند تا دنیا بروت بخنده اگه بلاهایی که سر من او ...

😔😔😔

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
اره هر شب دارم بخاطر تو بخاطرِ خودم صداش میزنم  میدونم یکی از این شبا جوابِ گریه هامو میده&nbs ...

ببین حتی تو هم به حال من گریه میکنی 

خودم چی ؟؟

درست بزنیا کاری نکنی زنده بمونم چون بعدش خودم می کشمت 

خخخخ نه 😂😂

عزیزم شما بیا وایی زنجبیل بخور فعلا😂🍵

اعصاب نداری کاردستم میدی بخودم میزنم😂😂

😢😢😢اومدی عشقم...دیدی ترنم سر به سرم گذاشت از حرص فشارم افتاد...

ترنم غلط کرد عشقم 😝

تو بشین استراحت کن ببینم حرفِ حسابِ این مرتیکه چیه 😒

@ترنم_ترنم ای بلایِ خانمان سوز چی میخوای از زندگیِ من 

مگه من چیکارت کردم 

درد بگیری ایشالاه😢

😔😔😔

نبینم غمت و مرضیه

خوب عزیزم یه کم دردودل کن به خداسبک میشی

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂