2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69110 بازدید | 13597 پست
حس نوشتنم نبود یکمم روزه یکمم شب....داشتم کلا روز و افتابی میشدوما ولی.... کسی هم تگم نکرد البته

بی قرار و آشوب .....

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دورت بگردم 💋🌹❤

من هزار دور بیشتر😍

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
عشق ترسناکم کرد

شت😮

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
ببشخید درگیر اون یکی تاپیکمم الان بوگو

گفتم دیه باووو

(گفتم منو یاد ننداختی)

انید و ترکوندی با این اومدی که چی بشه

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
من گاهی شعر خوبم میگم آخه🙈🙈

اینو نگو لطفا!!!

من خیلی شعرهات رو دوس دارم...

شعر " هیچ هم زیبا نبودی؛ من تو را وامق کشیدم..."

رو هم خیلی....

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
😂😂😂 یکی پیدا کردم 😃

هوراااا😍😍😂

بی قرار و آشوب .....

خوب بودما

لغو کردم ک خوب شم

نشد

یهو ی طوفان اومد

اینو ب خودت بگیر  

يقين دارم

تو را دوست دارم

من، تو را صادقانه دوست دارم

تو را به دور از غرور

به دور از ريا

مثل كودكی به دور از دروغ

تو را مثل نيمه‌ی ديگر جان

مثل لحظه‌ی اولين ديدار

اولين بوسه، اولين آغوش

من، تو را عاقلانه دوست دارم

شیما سبحانی

کاربر (آنید_پ) هستم!
کجاش خوب بود..‌هر کدوم سه متر ردیف داشت قافیه نمی شد پیدا کرد که😡

خوبه دیگه تلاش بیشتر میشه 🤪

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

شت😮

فشار عشق شکست عشق آااااه ای دنیای فانی لعنت بتو😂😂😂😂😂😂

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
سرت گیج میره 🙁🙁😂

نه نمیره خیالت راحت 😉😂😂

فشار عشق شکست عشق آااااه ای دنیای فانی لعنت بتو😂😂😂😂😂😂

مگه ازدواج نکردی😐