2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69110 بازدید | 13597 پست
نه خوب بود دوتا مصرع جدید و پر چالش  من با مصرع ها مشکل ندارم من دلم نوشتن میخاد 😶🙄

کجاش خوب بود..‌هر کدوم سه متر ردیف داشت

قافیه نمی شد پیدا کرد که😡

تعطیل🚫                                                                                 
قول داده بودن جمله برای چالش دلنوشته هم بزارن خو😒

😂😂😂😂باشه 

چشاتو چپ نکن بیا  دمنوش بخور🍵

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همه جام 🤦‍♀️😂در به در دنبال امضام

الهی😂😂😂😂😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ ...

صد برابرش برا تو ❤😍

صد برابرش برا تو ❤😍

مرسی عشقم😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
وجرنه😉😀 نمیترسم😈

😅😅😅😅😅درستش کردم لازم شدی دیگه💉💉💉💉

این اغشته ب بیماریه از زمانی که مصرف میکردم جمع کردم سرنگاشو😂

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

[QUOTE=153481799]سلام روز همگی بخیر🌿🌿🌿 چالش شعر🌻🌼🌻🌼 نفس یار مسیحایی من صبح بخیر  ای قرار دل دریایی من ...[/QUOTE

زیبا بود...

اینقدر اشعارت زیباست که هر بیت رو به راحتی میشه جداگونه واسه ریپلایِ شعرها به کار برد؛ هر بیت معنا و مفهومِ جدایی داره در عینِ حال که به تمامِ ابیات مرتبطه...

دلِت آروم شه؛ آمین.

یه روزی واقعا دلت آروم میشه؛ خودتم باور نمی کنی؛ فراموش نمی کنی؛ اما دیگه ناآروم نیستی؛ فوقش یه قطره اشک گوشه یِ چشمت بیاد... زمان؛ عجییییییب مَرهَمِ...

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
😅😅😅😅😅درستش کردم لازم شدی دیگه💉💉💉💉 این اغشته ب بیماریه از زمانی که مصرف میکردم جمع کردم سرن ...

چی ترسناک شدی توووو😢

حس نوشتنم نبود یکمم روزه یکمم شب....داشتم کلا روز و افتابی میشدوما ولی.... کسی هم تگم نکرد البته

جواب چرا تو ندادم😒😒😒

منو یاد ننداختی 

ای ک دستت میرسد کاری بکن ☹️😞😂

گونه هام خشکیده شد کاری بکن😆

چی ترسناک شدی توووو😢

عشق ترسناکم کرد