2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69109 بازدید | 13597 پست
مرور نمیکنم ی لحظه از ذهنم بیرون نمیره هرروز بدتر  میشه حالم

آبجی فدای دلت تورو خدا گریه نکن 😔

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فردا میرم دکتر..یکی دوتا صلوات فردا واسم بفرستین😐😐

چشم آبجی جون😍🌹 انشاالله با خبرهای خوب برگردی 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
بچه ها چالش اگه نوشتید صفحه شو بهم بگید ممنون 🙏❤

بارونی دو صفحه قبل زهرایی ام سه یا چهار صفحه ی قبل 😁

تعطیل🚫                                                                                 
چشمات همیشه پر نور❤❤

ممنون خواهری🤗😍🌹 الهی سلامت باشید وعاقبت بخیر 

@دخترنورم  

مطلع ناب غزل در شب تارم شده ای
بیقرارت شده‌ام،چون تو قرارم شده‌ای
چه مراعات و نظیریست میان منو تو
من شدم ناله و تو سیم دوتارم شده‌ای
من که درعشق تو رسوای دو عالم شده‌ام
کاش حاشا نکنی ، اینکه دچارم شده‌ای
مانده ام خیره به چشمان تو ای ساغر
ناب
شده سر مستْ غزل ،تا تو نگارم شده‌ای

بی خبر نرو بهم میریزم

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

@دخترجذاب۷۵

سلام رفیق جانا😍

نمی دونم راجب تو چی بگم که هیچ چیزی نمیتونه تو رو توصیف کنه

هیچ کلمه ای قدرت به تصویر کشیدن معرفتتو نداره

هیچ جمله ای نمی تونه عشق منو به تو کامل کنه جز یه چیز :

من دوستت دارم ، دوستت دارم همین !

از وقتی باهمیم از همه دل کندم و هیچ چی جز تو برام جذاب نیست

هیچ چیزی جز اینکه میگی دوستم داری خوشحالم نمی کنه

می دونم رفافتمون تا آخر عمر ادامه داره خواهریم

خیلی دوستت دارم اندازه مهربونی های قلب خودت که بی نهایت تر از بی نهایته

الهی با هم دورت بگردیم=]😍♥️👭

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
ببخشید ناراحت شدی عزیزم دیگه چیزی نمیگم 

خواهش میکنم... عزیزدلم.. راحت باش  خواهری فقط لطفا گریه نکن 

@دخترنورم     تا من جواب دادم قفل شد😁😁 باشیوا من دولانیم گوزل قیزیم🌹🌹 همه ی اونایی ...

قربونت بشم مامانم

اره همه ترکا عشق منن

این ینی چی؟باشیوا من دولانیم گوزل قیزیم

کاربر (آنید_پ) هستم!
سلام .. صبحتون بخیر و نیکی .. امیدوارم امروزتون بهتر از دیروزتون باشه و غم هاتون کم ..🌹⚘🌿🥀 مصرع ...

چالش امروز:

نفـس یار مسیحایی من صبح بخیر
بنما رو بنما بر دل من صبح بخیر
سبب خیر شدم گر بتو دادم دل را
خنده ات آتش جانم صنما صبح بخیر
سفره را پهن نما سفره دلتنگی را
بیا بنشین کنارم تو بگو صبح بخیر
چای و نان و عسل و قند و نبات وخنده
سر سفره تو بگو عاشقتم صبح بخیر
مست مستم ز لبت قهقه ی عطر خزان
تو بیا  کنج دلم بار دگر صبح بخیر
سفره را پهن نمودم ظهر است
بیا ای یار بخندوبگو اینبار به من ظهر بخیر

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊