2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69112 بازدید | 13597 پست
گر وصالش به کف افتاد شکست این دلم از تَرَکش باز گسست ترنم_ترنم#  

دل گفت وصالش به دعا باز توان یافت؛
عمریست که عمرم همه در کارِ دعا رفت...

حافظ#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
خیییلی زیبا...💜 یادِ آهنگـِ "مُ عین" افتادم؛ "تو هم مثل منی انگار  از این دلتنگی ها داری ...

خودآزارم که میدانم بسی مرگ است درآخر

ولی چاره ندارم من دلم سرد است سرتاسر

ترنم_ترنم#  

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دل گفت وصالش به دعا باز توان یافت؛ عمریست که عمرم همه در کارِ دعا رفت... حافظ#  

دعا گویان دعا گویان صدا کرد

تمام انبیا را او ندا  کرد

به گردش آمدند جمعی ز یاران

برایش حاجتش نذر خدا کرد

ترنم_ترنم#  

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
خودآزارم که میدانم بسی مرگ است درآخر ولی چاره ندارم من دلم سرد است سرتاسر ترنم_ترنم#  

آفرین...!💜

دلم در عاشقی آواره شد؛ آواره تر بادا!
تنم از بیدلی بیچاره شد؛ بیچاره تر بادا!
امیرخسرو-دهلوی#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.

از یک جایی به بعد دیگر ،

چیزی به وَجدَت نمی آورد ...

به جای قهقه های مستانه ،

به لبخندی مُوَقّر اکتفا میکنی ...

لباس های رنگی تنت نمیکنی و

رنگ های تیره را ترجیح میدهی ...

دیگر راه رفتن روی

جدول های گوشه ی خیابان

هم خوشحالت نمی کند ...

ذوقِ کور شده ات وقتی که

برف می بارد خودش را نشان میدهد ...

از یک جایی به بعد انگار ،

که دیگر دلت هم برای کسی نمیلرزد‌ ‌...

از یک جایی به بعد «بزرگ»‌ میشوی ...

شب همگی آروم 🌹

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

دعا گویان دعا گویان صدا کرد تمام انبیا را او ندا  کرد به گردش آمدند جمعی ز یاران برایش حاجتش ...

عالی دختر!💜

کسی باور نخواهد کرد اعجازِ تو را ای عشق!
برایِ خودپرستان تا به کِی پیغمبر آوردن؟
فاضل-نظری#  

آفرین...!💜 دلم در عاشقی آواره شد؛ آواره تر بادا! تنم از بیدلی بیچاره شد؛ بیچاره تر بادا! امیرخ ...

ز در آمد که بیچاره منم من

بلای درد بی درمان منم من

ز دنیا را وفا داری بیاموز

که رسم بی وفایی دیده ام من

ترنم_ترنم#  

اِی که گفتی جان بده تا باشَدَت آرامِ جان؛

جان به غم‌هایش سپردم؛ نیست آرامم هنوز...

حافظ#  

بچه ها؛ شبتون بخیر...🍃🌹🍃

عالی دختر!💜 کسی باور نخواهد کرد اعجازِ تو را ای عشق! برایِ خودپرستان تا به کِی پیغمبر آوردن؟ ف ...

ترنم_ترنم#  

اعجاز ز من نیست ،

خدایم عنایت کرده مارا

بسی مشکل گشا بودن دُریست

اجابت کرده مارا

اِی که گفتی جان بده تا باشَدَت آرامِ جان؛ جان به غم‌هایش سپردم؛ نیست آرامم هنوز... حافظ#   ...

شبت حسینی🌹