2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69112 بازدید | 13597 پست
عه دارین از دو تا بیشتر میشینا 😃😃😃😃😃

خدایی سام خجالت ندین😅🤣🤣🤣

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ننم گولم زد بابام بیشتر 🤪🤕😭😂😂 خوردم 🙊🙊

🤕🤒🤒🤒🤒🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
🤕🤒🤒🤒🤒🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕

هان🤕🤕🤕

خب زحمت کشیدم درست کردم باید میخوردم خب 🤕

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

هان🤕🤕🤕 خب زحمت کشیدم درست کردم باید میخوردم خب 🤕

بیشتر از همه خوردی🤕🤕🤕🤕🤕🤒؟بیشلف میخوااام🤕

اره دیگه  ما بی تفاوتی و عصبانیت میبینیم 🙊🙊

عشقم شب بخیر...خوب بخوابی...منم بیخوابی بکشم 

تو رشد دردانه هام تاثیر داره...من رفتم تو هم چشماتو درویش کن...فعلا میبوسمت هزارتا😙😙😙

تعطیل🚫                                                                                 
عشقم شب بخیر...خوب بخوابی...منم بیخوابی بکشم  تو رشد دردانه هام تاثیر داره...من رفتم تو هم چشم ...

من چی من کمبود بوس دارم🤕

آخر ماه باهات حساب میکنم😃

😂😂😂دیووونه 

سعی کردم کم بخورم ولی بوی کاکائو مستم میکنه دست خودم نیست 🤕

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

@اعتصامی آجی کجایی؟زود بیا خوابم میاد🤕🤕🤕

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

تیله ها لای انگشتان فشرده ام عرق کردند و من برای دادنشان خجالت کشیدم اصرار کردی دستهایم را باز کنی اما..

خسته از دویدن انتهای کوچه  برگشتم و نگاه مبهوت تو روی دستهایم خشک شد..

بند دلم پاره شد ..تیله ها همه به سمت جوی آب سرازیر شدند...و نگاه من به آسمان..که خدا چرا حواسش به چراغ نفتی خانه نبود...

*برداشتتون از این متن رو بگین*