2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69110 بازدید | 13597 پست

ممنونم 🌹🌹🌹

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
سلام فدات بشم خوبی ممنون عزیز😍😍😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩

ممنون عزیزم خوبم❤🌹🌹🌹🌹😍💋

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😙😙😙 بوس به دلت نبینم گرفته باشی دلم میگیره

اون زهر ماری صاحاب داره...بوستو واسه یکی دیگه خرج کن😳

تعطیل🚫                                                                                 
سلوم😋

زبونتو جمع کن از وسط سایت🤨🤨🤨🤨🙄  

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

تو بگو باز تو را "جان" صدایت بکنم؟

منِ مجنون، منِ شیدا، منِ آواره‌ی تو

بی تو آه، از چه روایت بکنم؟

رفتی و حافظ این قصه منم

بی تو با حافظه پوچ حکایت بکنم؟

جرمم این است که عاشق شده ام

بی تو هر شب دلِ خون را به فدایت بکنم؟

رفتنت داغ به قلب من عاشق زده است

پیش که از تو شکایت بکنم؟

...آسانا...

مصرع اولشو آبجی نازبانو لطف کرد😍😘

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

سلام عزیزمممم

خوبی نفس؟😍

مثلا با هم حرف نمیزنیم🙄😅🤣

من نمی خوابم ها گفته باشم😳

ای جون امشب خسته نیستی 😯

باشه حالا اون و یکی دیگه میگیره 

خوب مخمو زدی ولی یا 😜

تا صبح بیداریم دیگه دوتایی😁😃

قول دادیا 😁😁😜😝😂

ممنونم 🌹🌹🌹

فدات خاله ژووون

ای جون امشب خسته نیستی 😯 باشه حالا اون و یکی دیگه میگیره  خوب مخمو زدی ولی یا 😜 تا ص ...

منم امشب بیدارم😃

ای جون امشب خسته نیستی 😯 باشه حالا اون و یکی دیگه میگیره  خوب مخمو زدی ولی یا 😜 تا ص ...

خدا نکشتت😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تعطیل🚫                                                                                 
اون زهر ماری صاحاب داره...بوستو واسه یکی دیگه خرج کن😳

بیخیال 

تو خودتو ناراحت نکن 

اینجا خیلیا میخوان مخمو بزنن 

ولی من بهشون حتی نگاه نمیکنم 

فقط ب تو فکر میکنم عزیزم 😍😍😘