2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69110 بازدید | 13597 پست
نه خالم نفرین نمیکنه با اینکه خیلی اذیتش کرده بود واسم چایی زنجبیل دم کردی؟مرسی خواهر😍😀

بله بله توش سمه بر تو نیست بر ننه اقامونه با هواپیما فرستاده دارم میدم بخوردش 

هیییسسسس توش سمه😑

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
کادو ازین بهتر؟😂😂

😭من نمیخوااااام میدمش بتو

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرفی نزنی طاقت جنجال نـــــدارم بدجور شکسته ست دلم حال ندارم درهای قفس باز و دلم عاشق پرواز از حـ ...

هِی، شعر نگو؛

لفظ نیا؛ 

حرف نزن مرد!
گاهی بغلم کن...
بغلم کن...
بغلم کن...
عاطفه-عبدالکریم#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
هِی، شعر نگو؛  لفظ نیا؛  حرف نزن مرد! گاهی بغلم کن... بغلم کن... بغلم کن... عاطفه-عبدال ...

چند وقتی است همه دلگیرند از من...

دلیل می‌خواهند

مدرک می‌خواهند برای غمگین بودنم

برای ناامید بودنم

برای تلخ شدنم

نگران نباشید من نه غمگینم

نه ناامید...نه تلخ...

فقط...

مدتی است به دنبالشان می‌گردم

مدتی است گم شده‌اند

صبرم، تحملم، امیدهایم، انگیزه‌ام...

نمی‌دانم کدام صفحه‌ی قصه‌ی سر گذشتم جا گذاشتمشان!

جواب بعضیا رو نباید داد سکوت کافیه تا بفهمندچقدر پوچ و بی ارزشند 👌

مادرشوهر توئه😶🤕😂 من مادرزن دارم 😐😐😶😶😶🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤣🙈

اره یادم نبود تو مادر زن داری

خدا چ گناهی کردم ب این بلا گرفتارم کردی

نه یوسفی تور کردم

نه پیامبر زاده ای رو کشتم

😑😑😑😑

چند وقتی است همه دلگیرند از من... دلیل می‌خواهند مدرک می‌خواهند برای غمگین بودنم برای ناامید بودن ...

کامجویان را زِ ناکامی چشیدن چاره نیست؛
بر زمستان صبر باید طالبِ نوروز را...
سعدی#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
کامجویان را زِ ناکامی چشیدن چاره نیست؛ بر زمستان صبر باید طالبِ نوروز را... سعدی#  

ای روزها آنقــــــــــــــدر حالم خراب است...

که اگـــر خدا هم بگویـــد

"باهات قهرم "

میگویم:

"هر طور راحتـــــــــی "

جواب بعضیا رو نباید داد سکوت کافیه تا بفهمندچقدر پوچ و بی ارزشند 👌

مکمل ویتامینی زینک قرص ویتامین د سه مصرف مایعات خیلی خیلی خیلی فراوان قرقره آب نمک ولرم روزی دو س ...

مرسی عزیزم فدات بشم❤❤❤❤

دیر دیدم پستتو خواهر ببخش🤕

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

بله بله توش سمه بر تو نیست بر ننه اقامونه با هواپیما فرستاده دارم میدم بخوردش  هیییسسسس توش سم ...

ینی انقد بده؟😐

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

ینی انقد بده؟😐

باور کن هرچی بگم کم گفتم 😑

اینجا نمیشه گفت ولی هیچ وقت نمیبخشمش حتی وقتی داره میمیره اگه عمری باقی باشه بگن حلالش کن نمیکنم 

تو این سن تاحالا خیلیا قلبمو شکستن و معذرت خواهی کردم با خنده بخشیدم ولی اینو با یک نفریو هیچ وقت نمیبخشم😑

باور کن هرچی بگم کم گفتم 😑 اینجا نمیشه گفت ولی هیچ وقت نمیبخشمش حتی وقتی داره میمیره اگه عمری باقی ...

ترسیدم ازش😓😓😓

ترسیدم ازش😓😓😓

بترس بترس که خیلی کاراشو خودم تازه فهمیدم 

خدا ازش نگذره خدا ازش نگذره خدا ازش نگذره

خسته‌ام... از کسی که مرا غرق خودش کرد... امــــــــــا نجاتـــم نداد...

خواستم نوح شوم، موجِ غمت غرقم کرد
کشتی‌ام را شبِ طوفانی گرداب گرفت...
فاضل-نظری#