2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69388 بازدید | 13597 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بغض گلدان لب پنجره را چلچله‌ها می‌فهمند

حال بی‌‌حوصله‌ها را خود بی‌حوصله‌ها می‌فهمند................

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
حرف نزن برو کنار شوهر کمه

😁😁🤣🤣😂

قلب من فقط به این امید می تپد که تو هستی 🩷 تویی وجود دارد که من میتوانم او را ببینم، او را ببویم، او را ببوسم، او را در آغوش خود بفشارم و او را احساس کنم 🌸💕

خواستم تا گره‌ای باز کنم با غزلم... باز نشد!

کوری بغض مرا گنگ‌ترین مسأله‌ها می‌فهمند.............

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
💚 چالش شعر💚 قلبم به هوای تو  ،  تلاطم دارد عشق تو برای دل من، تازگی دارد هوش بردی ز ...

آفرین...👏👏👏

تعطیل🚫                                                                                 

چیشده مهسا 🤕

قلب من فقط به این امید می تپد که تو هستی 🩷 تویی وجود دارد که من میتوانم او را ببینم، او را ببویم، او را ببوسم، او را در آغوش خود بفشارم و او را احساس کنم 🌸💕

وقتی میگویم دیگر به سراغم نیا فکر نکن که فراموشت کردم یا دیگر دوستت ندارم... نـــــــــــه... ...

من فقط فهمیده‌ام وقتی دلت با من نیست بودنت مشکــــــلی را حل نمی‌کند.

براتون آرزو میکنم ذهنتون انقد درگیر خودتون، اهدافتون وخوشیاتون باشه که وقت نکنید زندگی دیگرانو نقد کنید، بد کسی رو بگيد يا خودتونو با کسی مقایسه کنید☺️

می‌بوسم و کنار می‌گذارم ...

تمام چیزهایی را که ندارم و نباید داشته باشم!

دست‌هایت

چشم‌هایت

عاشقی نکردن‌هایت

همه را ...

خسته‌ام از تکرار این عادت‌های احمقانه...

چسبیدن به چیزهایی که ندارمشان...

عاشق بودن به چیزهایی که نه برای من است

و نه برایم خواهد بود...

براتون آرزو میکنم ذهنتون انقد درگیر خودتون، اهدافتون وخوشیاتون باشه که وقت نکنید زندگی دیگرانو نقد کنید، بد کسی رو بگيد يا خودتونو با کسی مقایسه کنید☺️

نمیام  ببل اختصاصی میخوام  ببل تو کاروانسراس 🤒

😂😂😂😂😂💋💋💋

وقتي از همه دنيا ناراحتی؛

فقط با فكر كردن به اون آروم میشی ...

اما ... وقتي اون ناراحتت مي كنه؛

همه‌ی دنيا هم نمي تونه آرومت كنه ...!

2790
2778
2791
2779
2792