2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69109 بازدید | 13597 پست
شبتون کم غم فعلا..

دیوانگی کم است
برای آنکه
نفسش
خندیدنش
حرف زدنش بوی دوست داشتن می‌دهد
باید
باید مُرد...

تو رو میگما باید واست مُرد❤❤❤😘

شبت پر نفس عزیز دلم ♀‍🤦🏻😶

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره خیلی خوبه حس عجیبیه انگار به مغز دستور میدی هیچی حالیش نباشه ... امان از بعدش ...امان ....همونج ...

https://www.namasha.com/v/qr8Hn3iY

حکایت منه والا 😅

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

@اعتصامی  آجی کجایی؟😀

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

پاشو ...

امسال تولدت کیک نمیزنم به صورتت ... قول میدم ..

فقط پاشو .........

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

تو را نمی‌دانم اما من دوستت‌دارم!

حضورت را ندارم اما

به رسم عاشقی برایت شعر می‌خوانم.

دلم پیش توست و خودم با هزاران فرسنگ فاصله

جنون را تحمل می‌کنم.

ظرافتِ انگشتانم بهانه‌ی دستان تو را می‌گیرند

و تارهای گیسوانم همچون قاصدک خسته در باد

به دنبال تو می‌گردند.

دوستت دارم

و بهای سنگینی برای اعترافش پرداخته‌ام!

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

ای چراغ دل تاریکم  از این خانه مرو

آشنای تو منم، بر در بیگانه مرو

شمع من باش و بمان نور ز تو، اشک ز من

جان فشانه تو منم، در بر پروانه مرو

سوختی جان مرا، آه مکن ، اشک مریز

از بر عاشق دلداده، غریبانه مرو

قصه خواهی شد و از یاد جهان خواهی رفت

قهر بیهوده مکن، در دل افسانه مرو

در کلبه ی من، مهر تویی ماه تویی

ای چراغ شب تاریکم، از این خانه مرو

غم که از حد بگذرد،دل حس پیری میکند

سن هر کس را غمش اندازه گیری میکند...

کاش آدم میتونست بعضی از خاطره هاشو از ذهنش پاک کنه....

برای همیشه......

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

‍ از زندگی، از این همه تکرار خسته‌ام

از های و هوی کوچه و بازار خسته‌ام

دلگیرم از ستاره و آزرده‌ام ز ماه

امشب دگر ز هرکه و هرکار خسته‌ام

دل خسته سوی خانه تن خسته می‌کشم

آخ ... کزین حصار دل آزار خسته‌ام

بیزارم از خموشی تقویم روی میز

وز دنگ دنگ ساعت دیوار خسته‌ام

از او که گفت یار تو هستم ولی نبود...

از خود که بی شکیبم و بی یار خسته‌ام

تنها و دل گرفته و بیزار و بی امید...

از حال من مپرس که بسیار خسته‌ام

اشک بریزی و همزمان بخندی... یا وسط خنده یهو گریه کنی خیلی آدمو داغون میکنه...یادآوری یه خاطره خنده ...

این دیگه جنونه😂😂😂

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

چہ دنیای غریبی داری ای دل

چہ اندوه عجیبی داری ای دل

گمان ڪردم 

ڪہ شادی درڪمین است

چہ بخت بی نصیبی داری ای دل

شڪستی و صدایت در نیامد

عجب روح نجیبی داری ای دل ....