2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69108 بازدید | 13597 پست
سلام عشقم...من اونروز تبودم شرمنده نشد تبریک بگم حالا با تاخیر تولدت مبارک🙈🙈

سلام عجقممم خوبی تو💋😍نیستیااا

فدای یه کلمه از اشعار سر افرازت😍😍😍ممنونم خوشگلم

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
اها پ حله👌👍مهری بود 😨😢😥فک کردم مهساس

دوست دارم بگم مهسا کیع😎😎😎

@benimai  

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر فردی

بهترین هم که باشد،

اگر زمانی که باید باشد

نباشد،

همان بهتر که نباشد ...

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
سلام عجقممم خوبی تو💋😍نیستیااا فدای یه کلمه از اشعار سر افرازت😍😍😍ممنونم خوشگلم

به قول اعتصامی...

باشیوا من دولانیم🌹🌹

تعطیل🚫                                                                                 
به قول اعتصامی... باشیوا من دولانیم🌹🌹

یعنی چی عشقم 😃

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
یادِ دورانِ خوشی ک باهاش داشتم افتادم زبونم اومد بیرون😂

,پس از بس شیرین بوده زبونت کلا بیرون بوده😂😂😂

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
یعنی دور سرت یه دور بزنم 😂😂😂

آها عزیزم 😂😂

بابا فقط خودتی داشتم جمع میبستم ک خیلی بهت احترام بزارم مثلا 🤕😂

آره جون خودت...تا من میرم سر اجاق

تو واسه زنا چشم وابرو میایی..😢😢

تعطیل🚫                                                                                 
وااااا خب روشن بمون دیگه نگین این چه اداییه😒😒😒😒 دیوونه لهنتی بی ادب بی تلبیت خنگووول خنگو ...

زبون...زبونتم در آر😛😛😛😛😝😝😝😜😜

تعطیل🚫                                                                                 
ندارم که  تو بپا امشب بهش منتقل نکنی 😜

خااااک عالم 🙊🙊🙊مسئله خصوصی ما بتو چ ربطی داره