2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69105 بازدید | 13597 پست
بی ادب😂😂😂😂مال بد بیخ ریش صاحابش نخواستیم

نه دیگه باید ببری 

توله های منم بزرگ کن .تا من ی فابریک دیگه پیدا کنم 😃

بعد اونم خواستی چند روز دیگه بیا ببر🙄 

اول شیر نر غذا میخوره 

بعد ماده 

پس اول من 

بعد تو 😉😁

🐅🐅🐅🐅🐅بیا  چه صحنه کربلایی بر خودش درست کرد

پیام نگین واسه تو🌹🌹

ی زحمت دیگه هم دارم ب ترنم بگو من چله رو انجام میدما من کد24 هستم

تعطیل🚫                                                                                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دیگه باید ببری  توله های منم بزرگ کن .تا من ی فابریک دیگه پیدا کنم 😃 بعد اونم خواستی چند ...

وعععععع😷😷😷😷😷😷

میدونستی شکار با ماده ست؟؟؟؟

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
اودتی😌😌

ممنان😐😐😐😐

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
پیام نگین واسه تو🌹🌹 ی زحمت دیگه هم دارم ب ترنم بگو من چله رو انجام میدما من کد24 هستم

داشتم میومدم سراغشو از تو بگیرم میدونستم خبر داری 

بگو بهش پیغام نمیخوام خودتو میخوام😔😔😒

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
وعععععع😷😷😷😷😷😷 میدونستی شکار با ماده ست؟؟؟؟

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😃😃😃😃

اون ماسکتو درار بابا 

حالم بد شد 😖😖😖

خودت گفتی میخوایش مگه من گفتم 

خب نبرش بهتر بمونه کنارِ بقیه برام 😂

دله ی هیز 😖😖😖😖 تو از اولم رو ناموسایِ من چشم داشتی 😃😃😉 نیست و نابود شی ایشالاه 😢😂

ناموسای تو😐😂😂

چنتا ناموس داری بالا غیرتن

تعطیل🚫                                                                                 
نه گنا داره مهری جونم دوسش دارم

اها پ حله👌👍مهری بود 😨😢😥فک کردم مهساس

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
ن بابا من از بی غیرتیم جنون دست داده بهم  زنم داره میره 🤕😢😢😆

نمیخوام زنتو

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😃😃😃😃 اون ماسکتو درار بابا  حالم بد شد 😖😖😖 خودت گفتی میخوایش مگه م ...

اخه ممکنه ناقل باشه ازت کرونا گرفته شیر نر

داشتم میومدم سراغشو از تو بگیرم میدونستم خبر داری  بگو بهش پیغام نمیخوام خودتو میخوام😔😔😒

داره خاموش میخونه..هر چی دلت میخاد بهش بگو...

فحشش هم بده..زبونتو در آر..کاری نمیتونه بکنه😂😂😂

تعطیل🚫