2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69110 بازدید | 13597 پست
اوهوم 🤕 تو چند سالته نوه قشنگم 😝

۱۲

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
برو هوای خانمتو داشته باش فشارش بالا پایین نشه😒😒

خانمش؟

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو هوای خانمتو داشته باش فشارش بالا پایین نشه😒😒

اونجارو سپردم دستِ خانومم خیالم راحته 😌😌

میدونم زخمیت میکنه😜 

همون اول ک تو ی کلمه اش مونده بودی و دست ب دامن سایت شدی اینو فهمیدم 

برو بعدا ازت گزارش کار میخوام 

فقط اون و زیاد ازش کار نکش 

بارِ شیشه داره اذیت میشه 😘😝😜

منم دیگه میرم ب بقیه برسم 😁😜😝

حرفای خوبی میزنی میگن اگه چیزهایی که دوست داری رو نداری چیزهایی که داری رو دوست داشته باش گ ...

بندگی خدا که همیشه اولویت اول باید باشه ولی بعد از خدا اولویتم همیشه خانوادمه و واسم انگیزه بزرگی هستن

من اینو بارها گفتم ؛ من چندین بار تاحالا فکر خودکشی به سرم زده ولی اول ترس از خدا و دوم به خاطر خانوادم اینکارو نکردم وگرنه با سن کمم بارها به ته خط رسیدم ولی سکوت و تحمل کردم

الانم به این نتیجه رسیدم که این زندگی چه من بخوام و چه نخوام جریان داره پس بهتره سعی کنم زندگی رو برای خودم و اونایی که دوسشون دارم شیرین کنم

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

بی تلبیت من پا ب سن‌گزاشتم سر ب سرم نزار😤😤😤

خب ۱۳😔

نازبانو رو دادیم بهش😔🤣

نازبانو بر منه😤😬😬 🔪🔪🔪🔪🔪🔪

دل بسته‌ام از همه عالم به روی دوست
وز هر چه فارغیم، به‌جز گفتگوی دوست

ما را زمانه دل نفریبد به هیچ روی
اِلّا به موی دلکش و روی نکوی دوست

باغ بهشت کائن همه وصفش کنند نیست
جز جلوه‌ای ز صحن مصفای کوی دوست

گل‌های باغ با همه شادابی و نشاط
خار آیدم به دیده نبینم چو روی دوست

یک موی یار خویش به عالم نمی‌دهم
ما بسته‌ایم رشته جان را به موی دوست

بر ما غم زمانه زهر سو که رو کند
مائیم و روی دل به همه حال سوی دوست

ما جز رضای دوست تمنا نمی‌کنیم
چون آرزوی ماست همه آرزوی دوست

احمد شهنا

مشکل ما میدونه چیه؟تو هم مثل من گیر دادی به یکی از خواسته هات و میگی یا اون یا هیچی  من به ته ...

عزیز دلم این ی نمونه از مشکل منه وقتی همه ی دلخوشیم

همین خواسته بود وقتی باهاش تمام بی توجهی های 

خدا رو فراموش کرده بودم وقتی باوجودش خدا رو با همه 

ی سختی هایی که بهم داده بود شکر میکردم پس 

نباید نباید ناامیدم میکرد.

امیدوارم همیشه حالت خوب باشه همیشه بخندی و 

به آرزوت برسی.❤❤❤❤

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 

#بـیو🌙

••فـ͜͡ـے🌱••

••قَلبـ↺ـ♥️ـ↺ــے••

••✿مَحڪـومِھ✿🍭📎••

•• حُبُڪِ͜͡ 🔒⇲🗝••

••حسیـღ͜͡ــن⛓💡••

♡حُبُّ الحُسـیـن هُویَّتُنا♡

💝حافظ کل قران💝اگه سوالی دارین بپرسین در حد توانم کمکتون میکنم 🌹برادر عزیزم(دوست شهید)رضاحاجی زاده +میشه برای شادی روح ایشون صلوات بفرستین😇 آقا جان تمام این سالها که درســـ📖ــــ خواندیم:"دبیر ریاضی" به ما نگفت که حد غربت تو وقتی شیعیانت به گناه⛔️ نزدیک می شوند بی نهایت است"دبیر شیمی" نگفت که اگر عشق و ایمان و معرفت با هم ترکیب شوند ،شرایطــ😍ظهور تو مهیا میشود ✿💠❀💖❀💠✿"دبیر زیست" نگفت که این صدای تپش قلب نیست صدای بی قراری دل برای مهدیست💔..!"دبیر فیزیک" نگفت که جاذبه زمین اشک🥺 های غریبانه توست..نگفت که جاذبه ی زمین🌎 به همان سمتیست که تو هستی"دبیر ادبیات" از عشق مجنون به لیلی ، از غیرت فرهاد گفتـــ😐ــــ ، اما از عشق شیعه به مهدی، از غیرتش به زهرا(س)نگفت...┅┅✿💠❀💖❀💠✿┅┅دبیر تاریخ" نگفت که اماممان امسال سال چندم غربتش است و اینکه نگفتــ😕 غربت اهل بیت علی(ع) از کی شروع شد و تا کی ادامه دارد"دبیر دینی" فقط گفت که انتظار فرجــ از بهترین اعمال👌 است اما نگفت که انتظار فرج یعنی گناه❌ نکنیم و یعنی گناه نکردن از بهترین اعمال اس┅✿💠❀💖❀💠✿┄"دبیر عربی" به ما یاد داد که مهدی اسم خاصی است که تنوین پذیر است!اما نگفت که مهدی خاص ترینـــ🌺اسم خاص است┅✿💠❀💖❀💠✿فدای غربتت آقای‌من🥺😔💔🌱کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : کارگران مشغولند به کار احداث ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیوار بقیع : چند روزی مانده به اتمام ضریح۰۰۰۰۰کاش روزی بنویسند ✍🏻به دیواربقیع : مهدی فاطمه آید، به تماشای ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : عید امسال، نماز ، صحن بقیع...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : فلش راهنما ⬅️ ، مرقد زهرای شفیع😍😭😔┅✿💠❀💖❀💠✿┅