2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69110 بازدید | 13597 پست
@00نازلی00   😍😍😍😍 دوست  مانند طلایی است که تو باید آن را همچون گنجینه ای نگه ...

آخ جون با منی😋😋

تعطیل🚫                                                                                 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی سفیدم دوس دارم ولی مشکی و بیشتر تر دوس دارم

باشه مشکی😅رضا صادقی 

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
راجع به ایمانه گول مول تو کار نیست بخدا😅 من خودم ته منطق و استدلالم ولی یه جا باید اینا رو بذ ...

مشکل من دقیقا همینه خدایی که منو خوشحالی منو 

نمیخواد زورمم بهش نمیرسه 

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 
آخ جون با منی😋😋

@nazbanoo8300 😍😍😍😘😘😘

⁦❤️⁩چشمی دارم همه پر از صورت دوست⁦❤️⁩
با دیده مرا خوش ست چون دوست در اوست

از دیده دوست فرق کردن نه نکوست
⁦❤️⁩یا دوست به جای دیده یا دیده خود اوست⁦❤️⁩

جواب بعضیا رو نباید داد سکوت کافیه تا بفهمندچقدر پوچ و بی ارزشند 👌

من از تو دل نمیبرم اگرچه از تو دلخورم

اگرچه گفته ای تو را به خاطرات بسپرم

هنوز هم خیال کن کنار تو نشسته ام

منی که در جوانی ام به خاطرت شکسته ام

تو در سراب آینه شبانه خنده میکنی

من شکست داده را خودت برنده میکنی

نیامدی و سالها نظر به جاده دوختم

بیا ببین که بی تو من چه عاشقانه سوختم

رفیق روزهای خوب رفیق خوب روزها

همیشه ماندگار من همیشه در هنوزها

صدا بزن مرا شبی به غربتی که ساختی

به لحظه ای که عشق را بدون من شناختی

عمری پای تو نشستم که منو حالا ببینی ، تو مثل کوهی که باید منو از بالا ببینی
خواهش میکنم ، انشالله همه مشکلاتتون یک به یک حل میشه ، توکل کنید به خدا ...🌹⚘ ممنونم از لطفتون ..س ...

تشکرفراوان🌷🙏🌷

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
فداتشم تنها تو نبودی فک کنم از ۳۷ نفر ۳۶ نفر دوباره پرسیدن 😂😂😂

نگا کنا 

من چی پرسیدم مگه 😒

من‌فقط گفتم لاک دارم ناخنم کاشته نمیتونم اینارو کاریش کنم وضو نگیرم مشکلی نی مدیونِ بقیه نمیشم 

ک گفتی نه 

میخواستم اگه مشکل داره یکی دیگه جام بیاد 

همین 

وگرنه من خیلی باهوشم 😋😋😋

یالان سو😖😖😂😂

@nazbanoo8300   😍😍😍😘😘😘 ⁦❤️⁩چشمی دارم همه پر از صورت دوست⁦❤️⁩ با دیده مرا خوش ست چون ...

دوست من دوست داره با دوست تو که دوست داره با دوست من دوست بشه دوست بشه

دوست داری که دوست من با دوست تو دوست بشه؟

تعطیل🚫                                                                                 

سلام☺

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹