2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69111 بازدید | 13597 پست

#حضرت‌زینب‌شفاعتت‌میڪنه‌هااا ؟!

🏴| خیلی سال پیش یہ نفر و ڪل خاندانش برای من و تو تڪ تڪ اعضای خانوادشو فدا ڪرد😔💔

🏴| یہ قسمتایی از زیارت عاشورا هست ڪہ نوشتہ شده در روز عاشورا بنی‌امیہ و خاندان ملعونش شادمانی ڪردند پس خدا عذابشان را چند برابر ڪند😔💔

🏴| بترس از اینڪہ آہ ڪودڪ سہ سالہ دامنت را بگیرد😥💔

↶اگہ مانتو ڪوتاہ پوشیدی🧥

↶آرایش ڪردی💄

↶ناخنتو لاڪ زدی💅🏻

↶موهاتو آرایش ڪردی👧🏼

↶لباس رنگ جیغ پوشیدی👗

⇐خواستی در عزای امام حسین شرڪت ڪنی✨

♨️دل ڪودڪ ۳سالہ را شڪوندی😔

#اگہ_عاشورا_و_شام_غریبان

↶شبی ڪہ زینب پریشانہ😔

↶شبی ڪہ زینب بی برادرہ😭

●⇐برای گرفتن عڪس سلفی🤳🏼

●⇐و نگاہ ڪردن بہ نامحرما👁

●⇐و مسخرہ بازی وجلف بازی پاتو از خونہ بیرون گذاشتی🚶‍♀

💔 بدون ڪہ پاتو روی خون حسین فاطمہ گذاشتی😭

⏱ #یہ_لحظہ_فڪر_ڪن خدای نڪرہ یڪی از عزیزانت از دست دادی🥀

⇔ اگہ ڪسی باهات همچین ڪاری را ڪنہ چیڪار میڪنی😔

خواهرا وبرادر✋🏼

♥️عالم در عزای حسین فاطمہ است |🏴

حضرت زینب تو همین شبا بی برادر شد💔 , حضرت عباس بی دست شد🥀 ,

گوشوارہ دختر ۳سالہ از گوشش ڪشیدند🍂 ,

رباب بی قرارہ علی اصغرہ😭

امام حسین برای گرفتن حق،سید شهدا شد☝️

●✗ اونوقت تو با زدن رژ قرمز💄,مانتو ڪوتاہ🧥,نگاہ بہ نامحرم👀 , داری حق زینب و خاندانشو میدی‼️😳

پاشو بہ احترام دل شڪستہ زینب و بیقراری رباب ,و بخاطر امام زمانت...

بہ حضرت زهرا قول بدہ ✋️

بہ عنوان یڪ عزادار واقعی💪 تو مراسم پسرش شرڪت ڪنی این تنها ڪاری ڪہ میتونیم انجام بدیم🖤 ،

امروز خودتو، آیندہ تو بیمہ حضرت زینب ڪن .. 👌

اگہ تواین چند شب مرهم بہ دل زینب گذاشتی همون بانویے ڪہ تو این شبها تنهاست ..😔😔

مطمئن باش شفاعتت را در این دنیا وآخرت میڪنند🍃..

حالا ببین ڪدومش با ارزشترہ‼️

یار حسین باشی یا ................

شما را به خدا مثل یک #عزادار واقعی باشید😔🖤

شما را به خدا خون به دل حضرت زینب بیشتر از این نکنید💔🥀

این رو بزارم به نطرتون باز جنجال نمیشه؟؟؟😐

💝حافظ کل قران💝اگه سوالی دارین بپرسین در حد توانم کمکتون میکنم 🌹برادر عزیزم(دوست شهید)رضاحاجی زاده +میشه برای شادی روح ایشون صلوات بفرستین😇 آقا جان تمام این سالها که درســـ📖ــــ خواندیم:"دبیر ریاضی" به ما نگفت که حد غربت تو وقتی شیعیانت به گناه⛔️ نزدیک می شوند بی نهایت است"دبیر شیمی" نگفت که اگر عشق و ایمان و معرفت با هم ترکیب شوند ،شرایطــ😍ظهور تو مهیا میشود ✿💠❀💖❀💠✿"دبیر زیست" نگفت که این صدای تپش قلب نیست صدای بی قراری دل برای مهدیست💔..!"دبیر فیزیک" نگفت که جاذبه زمین اشک🥺 های غریبانه توست..نگفت که جاذبه ی زمین🌎 به همان سمتیست که تو هستی"دبیر ادبیات" از عشق مجنون به لیلی ، از غیرت فرهاد گفتـــ😐ــــ ، اما از عشق شیعه به مهدی، از غیرتش به زهرا(س)نگفت...┅┅✿💠❀💖❀💠✿┅┅دبیر تاریخ" نگفت که اماممان امسال سال چندم غربتش است و اینکه نگفتــ😕 غربت اهل بیت علی(ع) از کی شروع شد و تا کی ادامه دارد"دبیر دینی" فقط گفت که انتظار فرجــ از بهترین اعمال👌 است اما نگفت که انتظار فرج یعنی گناه❌ نکنیم و یعنی گناه نکردن از بهترین اعمال اس┅✿💠❀💖❀💠✿┄"دبیر عربی" به ما یاد داد که مهدی اسم خاصی است که تنوین پذیر است!اما نگفت که مهدی خاص ترینـــ🌺اسم خاص است┅✿💠❀💖❀💠✿فدای غربتت آقای‌من🥺😔💔🌱کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : کارگران مشغولند به کار احداث ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیوار بقیع : چند روزی مانده به اتمام ضریح۰۰۰۰۰کاش روزی بنویسند ✍🏻به دیواربقیع : مهدی فاطمه آید، به تماشای ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : عید امسال، نماز ، صحن بقیع...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : فلش راهنما ⬅️ ، مرقد زهرای شفیع😍😭😔┅✿💠❀💖❀💠✿┅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه دیگه عمرا همین یکی برا هفت پشتم بس بود😥😧😧😫😫😟😖😤😢😦🤐😜😄😃😂😁😣😋😍

😂😂😜😜😍😍

💝حافظ کل قران💝اگه سوالی دارین بپرسین در حد توانم کمکتون میکنم 🌹برادر عزیزم(دوست شهید)رضاحاجی زاده +میشه برای شادی روح ایشون صلوات بفرستین😇 آقا جان تمام این سالها که درســـ📖ــــ خواندیم:"دبیر ریاضی" به ما نگفت که حد غربت تو وقتی شیعیانت به گناه⛔️ نزدیک می شوند بی نهایت است"دبیر شیمی" نگفت که اگر عشق و ایمان و معرفت با هم ترکیب شوند ،شرایطــ😍ظهور تو مهیا میشود ✿💠❀💖❀💠✿"دبیر زیست" نگفت که این صدای تپش قلب نیست صدای بی قراری دل برای مهدیست💔..!"دبیر فیزیک" نگفت که جاذبه زمین اشک🥺 های غریبانه توست..نگفت که جاذبه ی زمین🌎 به همان سمتیست که تو هستی"دبیر ادبیات" از عشق مجنون به لیلی ، از غیرت فرهاد گفتـــ😐ــــ ، اما از عشق شیعه به مهدی، از غیرتش به زهرا(س)نگفت...┅┅✿💠❀💖❀💠✿┅┅دبیر تاریخ" نگفت که اماممان امسال سال چندم غربتش است و اینکه نگفتــ😕 غربت اهل بیت علی(ع) از کی شروع شد و تا کی ادامه دارد"دبیر دینی" فقط گفت که انتظار فرجــ از بهترین اعمال👌 است اما نگفت که انتظار فرج یعنی گناه❌ نکنیم و یعنی گناه نکردن از بهترین اعمال اس┅✿💠❀💖❀💠✿┄"دبیر عربی" به ما یاد داد که مهدی اسم خاصی است که تنوین پذیر است!اما نگفت که مهدی خاص ترینـــ🌺اسم خاص است┅✿💠❀💖❀💠✿فدای غربتت آقای‌من🥺😔💔🌱کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : کارگران مشغولند به کار احداث ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیوار بقیع : چند روزی مانده به اتمام ضریح۰۰۰۰۰کاش روزی بنویسند ✍🏻به دیواربقیع : مهدی فاطمه آید، به تماشای ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : عید امسال، نماز ، صحن بقیع...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : فلش راهنما ⬅️ ، مرقد زهرای شفیع😍😭😔┅✿💠❀💖❀💠✿┅
#حضرت‌زینب‌شفاعتت‌میڪنه‌هااا ؟! 🏴| خیلی سال پیش یہ نفر و ڪل خاندانش برای من و تو تڪ تڪ اعضای خانوا ...

هر حرف درستی رو که نباید بیان کرد قشنگم 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

هر حرف درستی رو که نباید بیان کرد قشنگم 

😐قانع شدم ...

كوتاه ترين و... دردناك ترين داستان عمر من فقط چند كلمه ميشود؛ او هست... امّا من نمیبینمش ......

ذکرامشب ۳۳مرتبه

یا رب ..‌‌‌‌‌............

آن آرامِ جانِ بی‌قرارِ من کجاست؟؟؟؟؟؟؟

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
😐قانع شدم ...

ببخشید قصد جسارت نداشتم قشنگم❤ 

میدونی که چقدر خاطرت برام عزیزه 

فقط دوست ندارم ناراحت بشی با عنوانش متوجه حرفم هستی دیگه ؟؟؟؟

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

#حضرت‌زینب‌شفاعتت‌میڪنه‌هااا ؟! 🏴| خیلی سال پیش یہ نفر و ڪل خاندانش برای من و تو تڪ تڪ اعضای خانوا ...

چقد زیاده😂

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

سلام به همگی 😊❤

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
ببخشید قصد جسارت نداشتم قشنگم❤  میدونی که چقدر خاطرت برام عزیزه  فقط دوست ندارم ناراحت ب ...

نه اجی جسارت چیه اخه ...

حرف درستی میزنی ...

ولی میدونی حرف حق گفتنش هر چقدرم درد ناک و سخت باشه باید گفت 

ولی خب 

🤷‍♀️چی بگم والا 

فکر نکنم خریدار داشته باشه 

ذکرامشب ۳۳مرتبه یا رب ..‌‌‌‌‌............ آن آرامِ جانِ بی‌قرارِ من کجاست؟؟؟؟؟؟؟

بعضی‌ها بیشتر از انتظارمان

، انتظارمان را بر طرف می کنند،

انگار فقط آنها باید بگویند: “چیزی نیست!”،  

آنوقت دیگر چیزی نیست، و نگرانی معنا ندارد.

هر کسی یک نفر را دارد که خیالش را راحت کند، یک نفر که بر خلاف بقیه زیاد هم حرف نمی‌زند، گاهی یک جمله می‌گوید، و همان یک جمله، کار هزار صفحه حرف را می‌کند. باید آن یک نفر را داشت، وگرنه کارمان در بازی زمانه پیش نمی‌رود.

آن یک نفر گاهی لازم نیست حتی حرف بزند، آن یک نفر که حتی وقت درد و دل، لازم نیست روبرویمان بنشیند، آن یک نفر …

به ما یاد دادن

یکی که ناراحتمون کرد ببخشیم

ولی یاد ندادن بکوبیم تو دهنش تا دیگه اشتباهشو تکرار نکنه

بنظرم دومی کاربردی ترم هست

حداقلش اینه که الان دیگه هیچکس اون یکیو ناراحت نمیکرد!

بعضی‌ها بیشتر از انتظارمان ، انتظارمان را بر طرف می کنند،  انگار فقط آنها باید بگویند: “چیزی ...

نشست تو ماشین، 

دستاش می لرزید، 

بخاری رو روشن کردم، 

گفت: عزیزم ماشینت بوی دریا میده!

گفتم: ماهی خریده بودم.

گفت: ماهی مرده که بوی دریا نمی ده! 

گفتم:هر چیزی موقع مرگ بوی اون جایی رو می ده که دلتنگشه ...

گفت: من بمیرم بوی تورو میدم ....

من بمیرم بوی اونو میدم .....

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

قوی بودن

از کجا شروع میشه؟

از خط زدنِ

آدمهای اضافی

بدون ترس

از تنهایی.....