2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69110 بازدید | 13597 پست
مصرع امروز " چشم تو از کهکشان راه شیری هم سر است " 💎 اگه سخته بگید عوض کنم؟😃

چالش امروز

"چشم تو از کهکشان راه شیری هم سر است"

آن نگاه شاعرت قطعا از آن هم بهتر است!

سهم من از کهکشانت کاش حتی تک ستاره

مهربان باشی اگر،،،شاید که دُبّ اکبر است!

:::مهریماه:::

چالش امروز "چشم تو از کهکشان راه شیری هم سر است" آن نگاه شاعرت قطعا از آن هم بهتر است!   ...

چقدر زیبا🌹🌹🌹

تعطیل🚫                                                                                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام...مصرع خوبه...سعیتو بکن💗

سلام آجی خوبی؟😀😍😘

آخ باجی بیلیسن دا من اویناماخ باشارمیرام اونا گوره دیرم اتاق اَیری دی😂😂😂😂

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

اع😐

من به جای سر ، سرتر میخوندم😶😶😶

آها حالا یکم بهتر شد😶😶😶

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

‌‌‌‌

محبوب‌من

پیش از شما خیال می‌کردم عشق در سیاره دیگری‌ست. نمی‌دانستم همینجاست کنار شما ، در قلب خودم همین قلبی که هنوز در سینه ام‌ می‌تپد . شما همیشه اینجا بوده‌اید .

عشق گنجی باد آورده ست ، یغما نیست . باید جست ، پیدا کرد با سختی با رنج . عشقِ آماده ، گوارا نیست .

اُجرت عاشق رنج‌هایی‌ست که می‌کشد ...

محمدصالح_علاء

‌‌‌

@dokhtareporteqali     @بانو_آرمیتا     @بانو_ملکه     @narng ...

عزیزی😍😍😍❤👋

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست