2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69110 بازدید | 13597 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتن چیکا هم بی تاثیر نیست    

ای خدا 

اره 

میگم خدا من چقد خانوم شدم دو روزه 

من فکر کردم همه چیز از مشاعره شروع شد 

نگو دلیلِ اصلی نبودنِ فاطیه😃🙊

امان از رفیقِ ناباب 🤕🤒

@nazbanoo8300  

آجی دلم برات یه ذره شده🙁😢

بیا و مرا به روشنایی یک شب شیشه ای پیدا کن .

در آن هنگام که دستانم امید زیستن را

با تمام وجودش می فشارد. و چشمانت که از آغازِ این خواستن با من تلاقی می کند .

من از رنج های بی واهمه می ترسم از اُمیدهای واهی از نگرشِ بین این دو

که کدام یک را باید انتخاب کنم؟

بیا و مرا دعوت کن به روشنایی چشم هایت .

جایی میان بودن و ماندن جایی که تو را پیدا کنم

و به لحظه ای که دوباره از تو آغاز شوم.

“محدثه بلوکی”

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

ای خدا  اره  میگم خدا من چقد خانوم شدم دو روزه  من فکر کردم همه چیز از مشاعره شروع ...

کمال همنشینه

مهسا دارم پولامو جمع میکنم سرقفلی تاپیکو بخرم از اعتصامی. بکوبم از اول بسازم. فقط چت شعر ممنوع  

@nazbanoo8300 اع آجی اینجایی    

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

کمال همنشینه مهسا دارم پولامو جمع میکنم سرقفلی تاپیکو بخرم از اعتصامی. بکوبم از اول بسازم. فقط چ ...

لعنتی هر چقد کسری داری بگو خودم بدم فقط همین امشب ازش بگیر

دوس دارم تو این خوشی باهات سهیم شم همم شریک   

@nazbanoo8300   اع آجی اینجایی      

رفت😢😢😢