2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69110 بازدید | 13597 پست
ممنون💗😍.   چخبر؟   شعر امروز چی هست؟

خواهش میکنم. 🦋🍀🌹خبر سلامتی. امروز چالش نداریم. 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
آن يکي الله مي گفتي شبي تا که شيرين مي شد از ذکرش لبي گفت شيطان آخر اي بسيارگو اين همه الله را ...

حيله ها و چاره جوييهاي تو
جذب ما بود و گشاد اين پاي تو
ترس و عشق تو کمند لطف ماست
زير هر يا رب تو لبيکهاست
جان جاهل زين دعا جز دور نيست
زانک يا رب گفتنش دستور نيست
بر دهان و بر دلش قفلست و بند
تا ننالد با خدا وقت گزند
داد مر فرعون را صد ملک و مال
تا بکرد او دعوي عز و جلال
در همه عمرش نديد او درد سر
تا ننالد سوي حق آن بدگهر
داد او را جمله ملک اين جهان
حق ندادش درد و رنج و اندهان
درد آمد بهتر از ملک جهان
تا بخواني مر خدا را در نهان
خواندن بي درد از افسردگيست
خواندن با درد از دل بردگيست
آن کشيدن زير لب آواز را
ياد کردن مبدا و آغاز را
آن شده آواز صافي و حزين
اي خدا وي مستغاث و اي معين

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حيله ها و چاره جوييهاي تو جذب ما بود و گشاد اين پاي تو ترس و عشق تو کمند لطف ماست زير هر يا رب ...

صبر کردن بهر اين نبود حرج
صبر کن کالصبر مفتاح الفرج
زين کمين بي صبر و حزمي کس نرست
حزم را خود صبر آمد پا و دست
حزم کن از خورد کين زهرين گياست
حزم کردن زور و نور انبياست
کاه باشد کو به هر بادي جهد
کوه کي مر باد را وزني نهد
هر طرف غولي همي خواند ترا
کاي برادر راه خواهي هين بيا
ره نمايم همرهت باشم رفيق
من قلاووزم درين راه دقيق
نه قلاوزست و نه ره داند او
يوسفا کم رو سوي آن گرگ خو
حزم اين باشد که نفريبد ترا
چرب و نوش و دامهاي اين سرا
که نه چربش دارد و نه نوش او
سحر خواند مي دمد در گوش او
که بيا مهمان ما اي روشني
خانه آن تست و تو آن مني
آها👍.        حیف شد امسال هیئت ها حس و حال قبلی رو ندارن😞😢

خدابزرگه.. انشالله سال آینده.... 💚💚

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
اهنگ خدا غریبه رو گوش دادین؟ خیلی قشنگه ، گوش کنید شاید تونستین دوباره ارتباط بگیرید و خدا رو درک ک ...

چشمام با پیامتون خیس شد 

من مشکل کاری ندارم 

مشکلم بیماریمه که خدا تکلیفمو مشخص نمیکنه 

دیگه دام برای خودم نمیسوزه 

برای اطرافیانم میسوزه که فقط دارن منو با درد میبینن 

به جایی رسیدم که جلوی پدر و مادرم گفتم از همسرم میخوام بدون اینکه من متوجه بشم توی غذام سم بریزن، چون دیگه نمبتونم درد و تحمل کنم 

هم‌ پدرم گریه کرد و هم مادرم

من هیچ وابستگی به دنیا ندارم

با اونکه میتونم یه زندگی عالی داشته باشم ، ترجیح دادم ساده ترین زندگی رو زندگی داشته باشم

همیشه از خدا خواسته بودم یه تن پوش برای پوشاندن بدنم و غذایی که سیرم کنه بهم بده ولی درد از وجودم بره

ولی خدا صدامو نشنید 

کم آوردم 

شدیدا کم آوردم 

ببخشید که تاپیک و از مسیر خارج کردم

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
چشمتون بی بلا دوستتون دارم الهی حال دلتون خوبِ خوبِ خوب باشه

ممنونم 

منم دوستتون دارم 

واقعا ببخشید اگه سرتون رو درد آوردم 

نیاز داشتم به خالی شدن

ممنونم  منم دوستتون دارم  واقعا ببخشید اگه سرتون رو درد آوردم  نیاز داشتم به خا ...

فدات بشم

نتیجه ی این شعر خوندنا اگر رشد و حال خوب نباشه که وقت تلف کردنه

اگر با حرف زدن این اتفاق میفته، اتفاقا اتفاق مبارکیه

همه ی ما اوقات سیاه و تلخ رو تجربه کردیم.

از خدا سلامتی جسم و جان براتون میخوام 🙏

فدات بشم نتیجه ی این شعر خوندنا اگر رشد و حال خوب نباشه که وقت تلف کردنه اگر با حرف زدن این اتفاق ...

سپاس دوست ارزشمندم 

واقعا سپاس که اینقدر صبورانه برام وقت گذاشتید 

ألسَلاَمُ عَلَیکَــ یَا أباعَبدِاللّه

واژه‌ها مشکی بپوشید در عزایش تا ابد

ای غزل ...!

ای قافیه ...!

ای مثنوی‌ها ...!

تسلیت ...

جواد قادری مهر

⚫️ فرارسيدن عاشورای حسينی تسليت باد.

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤
عاشق باشید الهی هر آنکس عاشقست از جان نترسد یقین از بند و از زندان نترسد... به شما غبطه میخ ...

اونقدر تمام وجودم درده که یه روز با مسکن یا هر چیز دیگه ، درد ندارم ، دلم تنگ میشه 

به خدا راست میگم