2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69105 بازدید | 13597 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو روز نبودی یا دو ماه  اینسری زمان چ زود گذشته واست  دو ماه و دو روز دیدی  خدا بخ ...

این سری زمان کاملا وایساده مهسا 

حالم خیلی بده خیلی زیاد 

برام خیلی دعا کن 

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
دو روز نبودی یا دو ماه  اینسری زمان چ زود گذشته واست  دو ماه و دو روز دیدی  خدا بخ ...

دیروز کلا نیومدم سایت دیگه 

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
دیشب تو تاپیک من جنی شد  اصلا نمیدونم چی شد  شب بدی بود و بدترین تاپیک عمرم 😧

اخه رو هوا ؟؟

چرا خب ......

چیزی زدین من نبودم ؟؟😁

انشالاه هر چی ک دوس داری و ارزوته برات اتفاق بیفته مرضیه جونم 😙

خداکنه 

خداکنه بشه 

مهسا برام دعا کن 🥺

چش🥺گریه نکن دیگه اشکاتو پاک کن

باشه گریه نمیکنم فقط نیگونشم بگیر😒😃😄

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

ن بابا محرم ک چیزی نمیزنیم  گزاشتیم بعدِ محرم جبران مافات کنیم  فکر کنم همون چون چیزی نز ...

😅😅😅😅

حالا برمیگرده یا رفت ک رفت ؟؟