2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69108 بازدید | 13597 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گر چه بر من ز عنایت نظری نیست تو را

لیک شادم که نظر بر دگری نیست تو را

ترسم آیینه ی حُسن تو ز خط گیرد رنگ

ای که از آه ضعیفان خبری نیست تو را

حاش لله که من از پای تو بردارم سر

با من بی سر و پا،گر چه سری نیست تو را

گشت افزون ز خطت حُسن جفا افزون کن

دگر از آه ضعیفان اثری نیست تو را

وه که یک باره وصال از غم هجر تو بسوخت

وز غم سوخته جانان،خبری نیست تو را

عمری پای تو نشستم که منو حالا ببینی ، تو مثل کوهی که باید منو از بالا ببینی

گر چه رفتار تو با گفتارت اصلا جور نیست

فکر من آنقدر ها هم از سر تو دور نیست

در تن شب های من رنگ شب بغداد هست

صبحم اما هیچ رنگ صبح نیشابور نیست

برسر این گور من بیهوده شیون میزدم

تازه فهمیدم که اصلا مرده ای در گور نیست

بی تو ممکن نیست من باشم ،وجود سایه در

متن دنیا گنگ و بی معناست وقتی نور نیست

شک ندارم اشک می ریزند ماهی ها در آب

اشک ماهی ها نباشد آب دریا شور نیست

عمری پای تو نشستم که منو حالا ببینی ، تو مثل کوهی که باید منو از بالا ببینی

The morning is blue, there is something like being calm,

there is a god ...

So put aside your worries ...

صبح

رنگش آبی ست چیزی مثل ِ نجوای اینکه

آرام باش خدایی هست ....

پس دلشوره هایت را کنار بگذار ...

صبح همه گی بخیر 

روز خوبی داشته باشید 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

Like Abbas, there is someone who is brave, remembers his brother with all his thirst

Like Abbas, there is someone who is a Saqqa, whose burnt liver longs for the sea

No one was as loyal as Abolfazl, he was not worthy of thirst and he was not a scholar

Anyone who wanted to intercede tomorrow or Abolfazl said to reach health ...

‍ ‍ مثل عباس کسی هست دلاور باشد

با همه تشنگی اش یاد برادر باشد

مثل عباس کسی هست که سقا باشد

جگر سوخته اش حسرت دریا باشد

هیچ کس مثل ابوالفضل وفادار نبود

لایق تشنگی واسم علمدار نبود

هرکسی خواست که فردا به شفاعت برسد

یا ابوالفضل بگوید به سلامت برسد ..

تاسوعای حسینی رو به همتون تسلیت میگم 😢🖤🖤🖤

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

سر صبحی نه صبحانه خوردم نه اصلا از جام بلند شدم ولی داریخیرام😐😐😐😐

@nafasam1370  نفس مرا از داریخماخ برهان🤕🤕🤕🤕بیا خصوصی کارت دارم

ترسم که تو هم یار وفادار نباشی
عاشق کش و معشوق نگه دار نباشی

من از غم تو هر روز دوصد بار بمیرم
تو از دل من هیچ خبردار نباشی

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

تمام این

صبح ها بهانه اسٺ ،

باور کن دلم براى آمدنٺ ،

خورشید را هم پس می زند ..

سر صبحی نه صبحانه خوردم نه اصلا از جام بلند شدم ولی داریخیرام😐😐😐😐 @nafasam1370     ...

سلامت کو😐😐

خوردیش دیگه پس گشنه نیستی😒  

دارم صبحونه آماده میکنم تپش الان من میخوره به جای پنکیک 😂😂

میام تو بنویس برام میام الان 🤪

The morning is blue, there is something like being calm, there is a god ... So put aside your worr ...

گون آیدین نفس جان ❤️

ایشلرینیز یولوندا🌺

ساغلیغینیز یئرینده💗

گونوز بول و برکتلی🌹

عؤمرونوز اوزون و سعادتلی🌸

هر شئی کؤنلونوزجه اولسون💖

☀️گون آیدین گوزل آذربایجان

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
تمام این صبح ها بهانه اسٺ ، باور کن دلم براى آمدنٺ ، خورشید را هم پس می زند ..

کفشای پسره چه قشنگه🤪🙁کاش یه جفتم واسه دختره میخرید😶کفشای دختره رو دوس ندارم♀‍🤦🏻😂

سلامت کو😐😐 خوردیش دیگه پس گشنه نیستی😒     دارم صبحونه آماده میکنم تپش الان من میخو ...

سلاممو خوردم ولی بازم گشنمه😐😐😐شیرین زبونی کنی تورم میخورما😒😄

نه نظرم عوض شد تپشو بده بخورم😍😍😍

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

@اعتصامی  خواهر جان راحت باش فقط لایک نکن تو هم تو بحثمون شرکت کن😃😶😶😶

میدونم خیلی پرراوم😶😶😶😅

می روم بی خبر این بار خیالت راحت…

تو بمان با دگران یار خیالت راحت…

بعد از این همنفس هر شب من خواهد شد…

فقط این پاکت سیگار خیالت راحت…

چند روزی است که تلخینگی تنهایی…

می شود بر سرم آوار خیالت راحت…

سهم تو پنجره هایی که تو را می خوانند…

سهم من این همه دیوار خیالت راحت…

بعد از این یاد تو و بغض من و خاطره ها…

نه امیدی و نه دیدار،خیالت راحت!

مصرع امروز " بهترین جای دلم تا به ابد خانه ی توست " 💎

@nazbanoo8300  

@flfli  

@ترنم_ترنم  

@آنیدـپ  

@دختربارونی66  

⚘🏴

💝حافظ کل قران💝اگه سوالی دارین بپرسین در حد توانم کمکتون میکنم 🌹برادر عزیزم(دوست شهید)رضاحاجی زاده +میشه برای شادی روح ایشون صلوات بفرستین😇 آقا جان تمام این سالها که درســـ📖ــــ خواندیم:"دبیر ریاضی" به ما نگفت که حد غربت تو وقتی شیعیانت به گناه⛔️ نزدیک می شوند بی نهایت است"دبیر شیمی" نگفت که اگر عشق و ایمان و معرفت با هم ترکیب شوند ،شرایطــ😍ظهور تو مهیا میشود ✿💠❀💖❀💠✿"دبیر زیست" نگفت که این صدای تپش قلب نیست صدای بی قراری دل برای مهدیست💔..!"دبیر فیزیک" نگفت که جاذبه زمین اشک🥺 های غریبانه توست..نگفت که جاذبه ی زمین🌎 به همان سمتیست که تو هستی"دبیر ادبیات" از عشق مجنون به لیلی ، از غیرت فرهاد گفتـــ😐ــــ ، اما از عشق شیعه به مهدی، از غیرتش به زهرا(س)نگفت...┅┅✿💠❀💖❀💠✿┅┅دبیر تاریخ" نگفت که اماممان امسال سال چندم غربتش است و اینکه نگفتــ😕 غربت اهل بیت علی(ع) از کی شروع شد و تا کی ادامه دارد"دبیر دینی" فقط گفت که انتظار فرجــ از بهترین اعمال👌 است اما نگفت که انتظار فرج یعنی گناه❌ نکنیم و یعنی گناه نکردن از بهترین اعمال اس┅✿💠❀💖❀💠✿┄"دبیر عربی" به ما یاد داد که مهدی اسم خاصی است که تنوین پذیر است!اما نگفت که مهدی خاص ترینـــ🌺اسم خاص است┅✿💠❀💖❀💠✿فدای غربتت آقای‌من🥺😔💔🌱کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : کارگران مشغولند به کار احداث ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیوار بقیع : چند روزی مانده به اتمام ضریح۰۰۰۰۰کاش روزی بنویسند ✍🏻به دیواربقیع : مهدی فاطمه آید، به تماشای ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : عید امسال، نماز ، صحن بقیع...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : فلش راهنما ⬅️ ، مرقد زهرای شفیع😍😭😔┅✿💠❀💖❀💠✿┅