2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69109 بازدید | 13597 پست
من خرجم زیاد میشه هاااا😶😶😶 پول سوغاتیامم تو باید بدی😶😶😶😶 تا تنور داغه راجب هزینه سوغاتیاهم ...

به روی چشم آبجی جون.. 🤗😍🌹❤️

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
به روی چشم آبجی جون.. 🤗😍🌹❤️

چشمت بی بلا آجی جونم😍😍😍😍😘😘😙😙😙😚😚😙😚😚

من برم چمدونمو حاضر کنم😀😀😀😇😇😇🏃🏃🏃🏃

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چشمت بی بلا آجی جونم😍😍😍😍😘😘😙😙😙😚😚😙😚😚 من برم چمدونمو حاضر کنم😀😀😀😇😇😇🏃🏃🏃🏃

چوخ ممنون گوزلیم ساغول.. ❤️💚🧡💛💜💜❤️💚💛💜💜💚❤️🧡💙🧡❤️💚💛💜💛💚❤️❤️🧡💙❤️💚💛💜💜💚❤️❤️🧡💙❤️💚💛💜

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

در یاد منی حاجت باغ و چمنم نیست

جایی که تو باشی خبر از خویشتنم نیست

اشکم که به دنبال تو آواره ی شوقم

یارای سفر با تو و رای وطنم نیست

این لحظه چو بارانِ فرو ریخته از برگ

صد گونه سخن هست و مجال سخنم نیست

بدرود تو را انجمنی گرد تو جمع اند

بیرون ز خودم راه در آن انجمنم نیست

دل می تپدم باز درین لحظه ی دیدار

دیدار ‚ چه دیدار ؟ که جان در بدنم نیست

بدرود و سفر خوش به تو آنجا که رهایی ست

من بسته ی دامم ره بیرون شدنم نیست

در ساحل آن شهر تو خوش زی که من اینجا

راهی به جز از سوختن و ساختنم نیست

تا باز کجا موج به ساحل رسد آن روز

روزی که نشانی ز من الا سخنم نیست

محمدرضا شفیعی کدکنی

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

آرام‌گویم ؛تو‌سخٺ‌بگیر ..

محرم‌بدون‌حاج‌قآسم‌چه‌غریب‌اسٺ .. :) 

-دلتنگ‌فرمانده‌ۍ‌حسینے !

______|💛⃟🌻|______

داریخیرام😢

یکی نیس بگه پاشو بخواب نصفه شبی داریخماغت چیه دیگه🤕🤕🤕

به کدامین بهانه

تو را ساعت ها

نظاره کنم

به تو و چشمانت

تو قاب نگاه منی

در بهانه های بی هنگام

سر بگذار بر درد بازوان من 

دست نگاهم را بگیر 

مرا دچار حادثه ای کن 

که با عشق نسبت دارد 

من عجیب از روزگار رنجیده ام...😔     

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 

@nafasam1370  

سلام نفس جان

هزار تا صلوات میفرستم برای حل میشکلت عزیزم

مرسی از کار قشنگت مهربون

😘🌸🌺🍊🧡

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

@nafasam1370     سلام نفس جان هزار تا صلوات میفرستم برای حل میشکلت عزیزم مرسی از کار ق ...

قربون پرتقالی خودم بشم ممنون مهربون 😍😍😍😍

از باغ پرتقال خودت از طرف من یه پرتقال واسه خودت بچین 😂😂😂

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

داریخیرام😢 یکی نیس بگه پاشو بخواب نصفه شبی داریخماغت چیه دیگه🤕🤕🤕 به کدامین بهانه تو را ساع ...

اله باشیپا دولانارام 😅😅

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

@nafasam1370     سلام نفس جان هزار تا صلوات میفرستم برای حل میشکلت عزیزم مرسی از کار ق ...

سلام آبجی معصومه جان خوبی عزیزم ❤️❤️

قربون پرتقالی خودم بشم ممنون مهربون 😍😍😍😍 از باغ پرتقال خودت از طرف من یه پرتقال واسه خودت بچین ...

همش برای تو مهربونم همش..🍊😍😍😍😍

دورت بگردم عزیزدل

امضاتم ویرایش کن

مرامی از آن🤭

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

سلام آبجی معصومه جان خوبی عزیزم ❤️❤️

سلام ب جیران مهربونم

شکر ب خوبی شما🍊😍