2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69105 بازدید | 13597 پست
من و میگی 😁

خدا 😂💖💖💖💖 تورم دوست دارم

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

[QUOTE=] خیلی خیلی زیبا بود و عالی ، احسنت به شما👌👌👌👌🌹🌹 [/QUOTE]

ممنون لطف دارین🙏🌷

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا 😂💖💖💖💖 تورم دوست دارم

عه نامرد عشق عوض کن من چی ولیدی منو رفتیا

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
[QUOTE=] خیلی خیلی زیبا بود و عالی ، احسنت به شما👌👌👌👌🌹🌹 [/QUOTE] ممنون لطف دارین🙏🌷

🥀🥀⚘⚘🙏🙏

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

@اعتصامی  

@narngk  

@مهریماهم  

@ilyas  

@دختربارونی66  

تاپیک آخرم دعوتتون میکنم ممنون میشم بیایید و منت سرم بزارید و صلواتی بفرستید🙏🙏🙏🙏

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

@آنیدـپ  

@benimai  

@راه،بی،نهایت  

@hadis133  

@هانا_92  

تاپیک اخرم ممنون میشم منت بزارید و یه صلوات بفرستید حاجت روا باشید🙏

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

@ماه،بیتکرار  

@ماه_تنها  

@ترنم_ترنم

@00نازلی00  

دختر پرتغالی و بلد نیستم ،😭😭😭😭😐

بچه ها ممنون میشم تاپیک آخرم تشریف بیاریید و منت سرم بزارید حاجت روا باشید🙏

🥀🥀⚘⚘🙏🙏

ممنون پست پاک شد نشد ریپ بزنم و قدر دانی کنم 

ان شالله به برکت اسم امام حسین دلتون آروم بشه 

🙏🙏🙏

@ماه،بیتکرار     @ماه_تنها     @ترنم_ترنم @00نازلی00     دخت ...

من سیاهمنم ولی میام 😅

من سیاهمنم ولی میام 😅

ببخش تگ نشدی انگار 

ممنون قربونت بشم منم برای شما میفرستم ❤🙏