2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69110 بازدید | 13597 پست
❤️هرکس به کسی نازد      ❤️من هم به تو می نازم ❤️دل بهر تو آوردم     ...

رفاقتی دوستت دارم...
مرامی
از آن قدیمی ها!
مثل دااش مشتی ها پایت ایستاده ام!
رفاقتی دوستت دارم...
از آن مدل ها که با کجایی تصدق نگاهت صدایت میکنند!
آن تیپ ها که دستت را زیر چانه ام بگیری و بگویی
چطوری ورپریده!
رفاقتی دوستت دارم...
از آن ها که وقتی چای برایم ریختی بگویم ای فدای دست و پنجه ات،
رفاقتی دوستت دارم...
از آن ها که هلاک رفیقشانند!
همان ها که سر میدهند برای رفیقشان.
رفاقتی دوستت دارم..

سلام صبحتون بخیر آشنای تازه😃❤

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

ممنون گلم. خوش آمدی عزیزدلم ❤️❤️❤️

جیران تو خداحافظی کردی که🤔🤪🤪🤣

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا برایم بفرست

موسیقی صدایت را ...

بی تو

سکوت ملال‌انگیز شب

می آزارد

گوش جانم را!

مــــا ز یـــــاران

چشــــم یــــارے داشتیــم

خـــود غـݪـط بــــــود

آنچــــہ مے پنداشتیـــم

💔

@مهریماهم   صبح بخیر تکذیب کننده 😒😂

ممنون گلم. خوش آمدی عزیزدلم ❤️❤️❤️

میسی عزیزمممم❤❤❤

بــرگــذری درنـگری جـــز دل خـــوبـــان نـــبـَری
سر مکش ای دل که از او هرچه کنی جان نبَری

تــا نـــکَنی کـوه بــسی دســـت بـــه لعلی نرسد
تـــا سـوی دریـا نـــروی گــوهـر و مـرجان نبری

در خیالم با خیالت بی خیال عالمم                             تا که هستی در  خیالم با خیالت خوش خیال عالممღ
جیران تو خداحافظی کردی که🤔🤪🤪🤣

من!!؟ نه... خواهری حالت خوبه 🙄🤕😉

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

کاش بارانی ببارد قلب‌ها را تر کند

بگذرد از هفت بند ما، صدا را تر کند

قطره قطره رقص گیرد روی چتر لحظه‌ها

رشته رشته مویرگ‌های هوا را تر کند

بشکند در هم طلسم کهنه این باغ را

شاخه‌های خشک و بی بار دعا را تر کند

مثل طوفان بزرگ نوح، در صبحی شگفت

سرزمین سینه‌ها تا ناکجا را تر کند

چترهاتان را ببندید ای به ساحل مانده‌ها

شاید این باران که می‌بارد، شما را تر کند

(جلیل صفربیگی)

@nazbanoo8300  

رفاقتی دوستت دارم... مرامی از آن قدیمی ها! مثل دااش مشتی ها پایت ایستاده ام! رفاقتی دوستت دارم... از ...

دلـــم‌ می‌خواست‌ ...

در عصر دیگری‌ دوستت‌ می‌داشتم‌ !

در عصری‌ مهربان‌ تر و شاعـــرانه‌ تر ،

عصری‌ که‌ عطرِ کتاب‌ ، عطرِ یاس‌ و عطرِ

آزادی‌ را بیشتر حس‌ می‌توان حس کرد ... .

نزار قبانی

سلام صبحت بخیر عزیزم🌹🌹😍😍

در خیالم با خیالت بی خیال عالمم                             تا که هستی در  خیالم با خیالت خوش خیال عالممღ
من!!؟ نه... خواهری حالت خوبه 🙄🤕😉

جیران شات خصوصی میزارما 😒😒😂😂😂

منو به چه کارایی وارد میکنیاااااا

صبحی من مگه باهات تو خصوصی حرف نزدم 😐

یعنی از فراق یار دیوانه شدم ؟؟؟😢بزار برم یه نگاه بندازم بیام 🤪🤪🤪

ﺁﻗﺎ ﺑﯿﺎ ﺗﺎ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻣﻌﻨﺎ ﺑﮕﯿﺮﺩ ﺷﺎﯾﺪ ﺩﻋﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭﺕ، ﺯﻫﺮﺍ ﺑﮕﯿﺮﺩ ﺁﻗﺎ ﺑﯿﺎ ﺗﺎ ﺑﺎ ﻇﻬﻮﺭ ﭼﺸﻢ ﻫﺎﯾﺖ ﺍﯾﻦ ﭼﺸﻢ ﻫﺎﯼ ﻣ ...

دوباره به خواب من بیا آقا 

دوباره نام مرا ببر آقا 

بگو خوش است صدایت وقتی دعا می خوانی 

که جان تازه  بگیرم از این سخن آقا ... 😔  

دلم میخواد برای اون دیدار شعر بنویسم دعا کن بتونم... 

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 
دوباره به خواب من بیا آقا  دوباره نام مرا ببر آقا  بگو خوش است صدایت وقتی دعا می خوانی&n ...

سلام نم نم 

چند روزه چته آخه 😢

این حالت و دوست ندارم 

غمگین و‌پریشون و منتظر....

فدای اشکات آروم باش خب ،❤

دوباره به خواب من بیا آقا  دوباره نام مرا ببر آقا  بگو خوش است صدایت وقتی دعا می خوانی&n ...

انشاالله.... چشم.... 💚

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

فعلا دوستان برم با حاج خانوم به هام هام... به به برسم 🤕🤕🤕😅😅😅

الانه با چشای خمار منو بخوره ♀‍🤦🏻😆🍼

عاشق شدن یعنی همین مجبور بودن ها!

بی دام و بی دانه دچارِ تور بودن ها!

این روزها با گریه همزادم بدونِ شرم...

ربطی ندارد عشق با مغرور بودن ها!‌

از آسمانم رفته‌ای ای ماه! بیهوده ست...

بعد از تو دنبالِ امید و نور بودن ها!

یعقوب می‌داند که وقتی یوسفت رفته...

دیگر شرف دارد به دیدن کور بودن ها!

بعد از تو، بی تو، زنده ماندن‌های من یعنی...

عمری به اسم زندگی در گور بودن ها!

تو نیستی و می‌کشد من را شبی آخر...

این دور بودن، دور بودن، دور بودن ها!