2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69111 بازدید | 13597 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جان بفرست 

تو تنها نیستی میدونی ....

ناگهان دلت چه تنگ مى شود براى كسى كه
از رگ گردن به تو زديكتر است و كنارت
نيست ...

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

چقدر سخته قلبت از زخمی که خورده تا اعماق وجودت تیر بکشه اما دستت رو بزاری رو سرت و بگی : فقط ...

امضات!

قشنگ خدا رو شرمنده کردی...

کسی را تابِ دیدارِ سَرِ زُلفِ پریشان نیست
چرا آشفته می خواهی خدایا خاطر ما را؟

فاضل-نظری#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
سلام معصومه جانم تسلیت میگم عزیزم حتما روحشون در آرامش خییلی زیادی هست براشون فاتحه خوندم💚 ببخشید ...

سلام زهرای مهربون

خیلی ممنونم ازت خا عزیزاتو برات نگه داره رفتگانت رو بیامرزه

لطف کردی...قوت قلب دادی ممنونم

خواهش میکنم این چ حرفیه..🌺🧡

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

برو عزیزم نفس عمیق بکش فقط به نفس هات فکر کن

فقط به من 🤪

حلال مشکلاتم اصن 

میخوای تو هم برو یکم بهم فکر و منو نفس بکش 😅😅♀‍🤦🏻

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

ﺩﺭﺩ ﯾﻌﻨـﯽ : ﺍﻣﺸﺒــﻢ ﻣﺜــﻞ ﺷﺒــﺎﯼ ﺩﯾﮕـﻪ ﺭﻭ ﺗﺨﺘﺖ ﺩﺭﺍﺯ ﺑﮑﺸـــﯽ ﺁﻫﻨﮕــــ ﺑــﺰﺍﺭﯼ ﻭ ﺑـﺎﺯﻡ ﻓﮑــﺮ ﮐﻨـ ...

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
گل نمیخوام پرتقال بندا پایین😍

برای مهریماه مهربونم🍊🌺

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜