2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69111 بازدید | 13597 پست
پاکش کردم 😅😅😅♀‍🤦🏻

😒😒😒زود پاک کن نخوریمش

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
@دلبررر    

امروز معلم عشقم گفت: دوخط موازی هیچگاه به هم نمیرسند

مگر اینکه یکی از آنها خود را بشکند.

گفتم: من که خودم را شکستم پس چرا به او نرسیدم،

لبخند تلخی زد و گفت: شاید او هم به سوی خط دیگری شکسته باشد!😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آروم آروم دلتنگیت رو دوست داشته باش میدونی چرا؟ چون یادگاریشه..

😁😁😁دوست دارم ❤❤

عکس پروفش این بود یه مدت آخه 🤣

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

😒😒😒زود پاک کن نخوریمش

عزیز دلم جسارت نمیکنم هرگز ولی کلا دوست ندارم کسی نوشته هامو بخونه 

ببخش ترنمی 😢🙏

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

عزیز دلم جسارت نمیکنم هرگز ولی کلا دوست ندارم کسی نوشته هامو بخونه  ببخش ترنمی 😢🙏

😢😢😢😢😢😭😭😭

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

آنکه می رود فقط می رود ولی آنکه می ماند درد می کشد ،

غصه می خورد ، 

بغض می کند ، 

اشک می ریزد و تمام اینها روحش را به آتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت آرام آرام خاکستر می شود …

آری ، این است خاصیت عشق یک طرفه

😢😢😢😢😢😭😭😭

بخدا نوشته هام خیلی هم ارزش نداره چشاتونو خسته کنید 

هر چه به ذهن و دهنم بیاد مینویسم 

😂😂😂🤕

منم دوستت دارم واقعا؟😯🤐😫

آره کلا رفتی تو من درنمیای نه ؟؟؟

الان تو ذهنته به جای غذا نوشیدنی بخوری 😒😒گمشو نهارتو بخور 

بخدا نوشته هام خیلی هم ارزش نداره چشاتونو خسته کنید  هر چه به ذهن و دهنم بیاد مینویسم   ...

بااااشه