2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69110 بازدید | 13597 پست
سلام به همگی روزتون بخیر🌻  چالش شعر🌻 چه دردی بیشتر از این که دردم را نمی دانی  اشا ...

نگاه عاشقم مانده به راهت منتظر برگرد 

بیا و قصه ای سر کن بگو این بار می مانی

چیکار کردی تو دختر 😍😍😍😍

دیدی گفتم ....

جز بهترین شعرات بود به جراعت میتونم بگم دوباری که خوندمش یه لبخند گنده و یه جاهایی نم اشک نشست رو صورتم 

معرکه بود لذت بردم مرحباااا👏👏👏👏👏🌹🌹🌹

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

دلتنگی مثل یه ادم وسط پمپ بنزین میمونه که خشابش پره .. ولی اون فقط یه گلوله برای منفجر کردن میخواد ...

... آره ، داشتم میگفتم دلتنگی خیلی وحشیه ،  مکان و زمان نمیشناسه ، یهو وسط یه روز خوب یا یه روز شلوغ وسط بلبشوی یه دعوا ، موقع رد شدن از خیابون ، تو پاساژ وسط خرید ، تو صف نونوایی ، وسط جشن فارغ التحصیلی ، شب عید ،  میون شلوغی مترو ، سر جلسه ی امتحان ، حتی وسط وانفسای قیامت چنگ میزنه تو گلوت و  تویی که مات و مبهوت تو چشاش نگا میکنی و  خشکت میزنه ... حتی به این فکر هم نمیکنی  که این لامروت از کجا پیداش شد ، فقط غرق میشی ...  غرق میشی ... چی میگفتم ؟ آره داشتم میگفتم ،  دلتنگی خیلی وحشیه ....

علیرضا مواساتی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میکل آنژ کی بودی تو؟🤕 نابودم کردی😍😂

خوشگل نبود؟؟؟؟

🤕🤕🤕

همه تلاشمو کردم 

باهات حرف زدنی تو خ درستش کردم ♀‍🤦🏻😂

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

@شادمهرعقیلی1  

سلام ...کاری دارید با بنده؟

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
ممنون عزیزدلم خیلی خیلی لطف داری❤❤❤❤❤  ببخش بخاطر اون نمه اشک 😔 خودم خوب نیستم از نصفه شب بی ...

خوب بودن اجباری شده مجبوریم خوب باشیم نشد هم تظاهر کنیم 😅🤪

خوشگل نبود؟؟؟؟ 🤕🤕🤕 همه تلاشمو کردم  باهات حرف زدنی تو خ درستش کردم ♀‍🤦🏻😂

چرا اتفاقا

ولی خوشگلیش تو اون محبت مادرانه س که پا به پای بچه ش یه دور دیگه کودکی میکنه تا اون رشد کنه

واقعا لذت میبرم می بینم مادری برای بچه ش وقت میذاره😊

چرا اتفاقا ولی خوشگلیش تو اون محبت مادرانه س که پا به پای بچه ش یه دور دیگه کودکی میکنه تا اون رشد ...

گفتم که بهت

من واسه داشتنش قید یه دنیا رو زدم 

کاشکی ازم چیزی بخواد تا بهش دنیا رو بدم ...

سلام حالتون خوبه؟ درخواستمو قبول کن اینجا نمیتونم بگم

سلام ممنونم شما خوبین؟🌹

درباره چه مسئله ایی؟؟

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!