2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69108 بازدید | 13597 پست
ابجی اعتصامی  سلام صبحت بخیرر اجی ...من نیستم میخوام برم دکتر  زحمت تگ با شما 😥 ببخشی ...

ممنون گلم.. چشم برو به سلامت..خدانگهدار ❤️

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
سلام دوستان  امروتان سبز و زیبا هرکجاهستین سهمِ امروزتان یه بغل شادی وآرامش پنجشنبه تون بی ...

گون آیدین آبجی😍😀❤❤❤

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اطرافم پر دوست دوستانم گهری بی همتا

روزها اول صبح بـه درودی دل خود گرم کنیم

و چـه زیباست کنار یاران خنده بر صبح زدن

زندگی رابه صعود و بـه خوشی چسب زدن

تا کـه باشید شـما

زندگی بستر امنیت و اظهار خوشیست

پس کنارم باشید همراهان چون کـه یکدست ندارد آوا

مهرتان افزون باد تا ابد پاینده

سرخوش و سر زنده

سلام دلتون خوش صبح زیبا تون بخیر

@گلزعفرون

@سواره

@benimai

@یاسمن_۷۰

@خلگوشی،جون  

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
گون آیدین آبجی😍😀❤❤❤

چوخ ممنون گوزلیم ❤️💚🧡💙😍🌹

سلام عزیزم صبح بخیر 😙

سلام به روی ماهت نازنینم... ممنونم.. انشالله روز خوبی داشته باشی 🤗😍🌹

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

اولِ صبح را

هیچ چیز بخیر نمی کند..

جز دو خط شعرِ فروغ

دو فنجان چایِ غزل

و یک دلِ سیر نگاه به چشمانِ تُ

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

Your love is like the smell of jasmine in the morning that has taken over th world ...

دوست داشتنتون

مثل بوی یاس اول صبح است

ڪه دنیا را برداشته ...

سلام صبحتون پر از قشنگییییی 

الهی امروز هر کدوم یه خبر خوب بشنوید و یه اتفاق از اون خاص قشنگاش براتون بیفته 😍😍❤❤❤❤🌹🌹🙏

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

چیه این کلمه ى '' بمون ''؟؟

که وقتى میشنویش انگارى دنیار و بهت دادن!!

- بمون باهام..

- بمون تُ زندگیم..

- بمون تا بمونم..

و قشنگترین و شیرین ترینش اینه که بگه:

بمونى برام..

بهش گفتم بیا بعد از این یه کاری کنیم، گفت چه کاری؟ گفتم بیا هر موقع پیش هم نیستیم ساعت هایی که در طول روز ب هم فکر میکنیمو هردوتامون روی یه کاغذ بنویسیم و وقتی آخر هفته شد ب هم نشون بدیم و ببینیم چقدر هم زمان ب هم فکر کردیم. آخر هفته شد و وقتی پیش هم اومدیم کاغذ هارو دراوردیم و جلوی خودمون گرفتیم، کاغذ هارو ب هم نشون نمیدادیم و بهش گفتم خب اولین باری که ب یادم بودی ،چه روز و چه ساعتو چه دقیقه ای بود؟ اونم بهم دقیقا گفت چه زمانی بیادم بود و منم بهش گفتم افرین دقیقا منم توی همین زمان ب یادت بودم . تعجب کرد دومی رو خوند دومی و دقیقا توی همون دقیقه بیادش بودم ، تا آخر خوند و دقیقا منم توی همون زمان به یادش بودم و انقدر هیجان زده بود که باورش نمیشد، میدونست من دروغ نمیگم ،هردومون تعحب کرده بودیم ،اون از اینکه تایم های فکرکردنمون باهم یکی در اومده و من از اینکه شبانه روز بفکرش بودم.

همه به مهر و محبت نیاز دارن

یکی نشون میده یکی چیزی نمیگه

هوای اونایی که ساکت میمونن هم داشته باشین

💎