2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69112 بازدید | 13597 پست
خدااا با این حال مریضت چه شعری گفتی😍😢

واه چرته بابا شعرم با خجالت گذاشتم

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من انقد این کوچولو رو دوست دارم که نگو ،😅😅😅😅

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
خودت متوجه نیستی چقدر پیشرفت کردی کاملا محسوسه خیلی خوبه

فدات🌷🌷🌷

@هانا_92       . گردون روا نداشت که ما هم نفس کشیم بهتر که پای خود زهمه هر ...

سلام نفس خانم قشنگم❤️

معذرت می خوام خبری نگرفتم ولی بدون همیشه تو قلب منی من یکم حالم خوب نیست به همین علت دور میکنم خودمو از عزیزانم که انرژی منفیم منتقل نشه کلا مدت زمان استفاده از گوشیم خیلی کم کردم 

عزیز دلم کاملا حق با شماست قربون دل مهربونت بشم که یادم میکنه خیلی دوست دارم دلبر ❤️برام دعا کن 😘🌻🖤

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤
چالش امروز: چرتو پرتمو ببخشید امروز مریض بودم😑 هرچند همیشه چرته شعرام😂 بازم تگ نشدم اتفاقی دیدم ...

خیلی زیباست ترنم خانم افرین🌻🌻

چالش کوچ کردم که دلم را به کسی نسپارم همچو آن پرنده ی غریب بی ازارم رفتم از شهر تو تا,باز ن ...

آفرین نگین خانم عالی بود💚🌻

خیلی زیباست ترنم خانم افرین🌻🌻

ممنونم🌷🌷🌷🌷🌷

سلام به همگی روزتون بخیر🌷🌷 چالش شعر🌻     شعله ی عشق تو افتاد به عمق قفسم    ...

دوست عزیز من عاشق سروده های زیبای شمام خیلی زیبا آفرین ❤️❤️🌻

مشو، مشو، ز من خسته‌دل جدا ای دوست

مکن، مکن، به کف‌اند هم رها ای دوست

برس، که بی‌تو مرا جان به لب رسید، برس

بیا که بر تو فشانم روان، بیا ای دوست

بیا، که بی‌تو مرا برگ زندگانی نیست

بیا، که بی‌تو ندارم سر بقا ای دوست

چه کرده‌ام که مرا مبتلای غم کردی؟

چه اوفتاد که گشتی ز من جدا ای دوست؟

کدام دشمن بدگو میان ما افتاد؟

که اوفتاد جدایی میان ما ای دوست

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران

رفتم از کوی تو لیکن عقب سرنگران

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی

تو بمان و دگران وای به حال دگران

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
چالش امروز: چرتو پرتمو ببخشید امروز مریض بودم😑 هرچند همیشه چرته شعرام😂 بازم تگ نشدم اتفاقی دیدم ...

ماشاالله👌👌👌👌👏🏿👏🏿👏🏿👏🏿