2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69112 بازدید | 13597 پست

اعتصامی عزیزم؛

عذرخواهم...

بچه ها؛ میشه این تاپیک رو گزارش بزنید؟

ممنونم.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4940786/مامانایی-که-دختر-چهار-پنج-ساله-دارید

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
اعتصامی عزیزم؛ عذرخواهم... بچه ها؛ میشه این تاپیک رو گزارش بزنید؟ ممنونم. https://www.nin ...

زدم گلم 🌹

💝حافظ کل قران💝اگه سوالی دارین بپرسین در حد توانم کمکتون میکنم 🌹برادر عزیزم(دوست شهید)رضاحاجی زاده +میشه برای شادی روح ایشون صلوات بفرستین😇 آقا جان تمام این سالها که درســـ📖ــــ خواندیم:"دبیر ریاضی" به ما نگفت که حد غربت تو وقتی شیعیانت به گناه⛔️ نزدیک می شوند بی نهایت است"دبیر شیمی" نگفت که اگر عشق و ایمان و معرفت با هم ترکیب شوند ،شرایطــ😍ظهور تو مهیا میشود ✿💠❀💖❀💠✿"دبیر زیست" نگفت که این صدای تپش قلب نیست صدای بی قراری دل برای مهدیست💔..!"دبیر فیزیک" نگفت که جاذبه زمین اشک🥺 های غریبانه توست..نگفت که جاذبه ی زمین🌎 به همان سمتیست که تو هستی"دبیر ادبیات" از عشق مجنون به لیلی ، از غیرت فرهاد گفتـــ😐ــــ ، اما از عشق شیعه به مهدی، از غیرتش به زهرا(س)نگفت...┅┅✿💠❀💖❀💠✿┅┅دبیر تاریخ" نگفت که اماممان امسال سال چندم غربتش است و اینکه نگفتــ😕 غربت اهل بیت علی(ع) از کی شروع شد و تا کی ادامه دارد"دبیر دینی" فقط گفت که انتظار فرجــ از بهترین اعمال👌 است اما نگفت که انتظار فرج یعنی گناه❌ نکنیم و یعنی گناه نکردن از بهترین اعمال اس┅✿💠❀💖❀💠✿┄"دبیر عربی" به ما یاد داد که مهدی اسم خاصی است که تنوین پذیر است!اما نگفت که مهدی خاص ترینـــ🌺اسم خاص است┅✿💠❀💖❀💠✿فدای غربتت آقای‌من🥺😔💔🌱کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : کارگران مشغولند به کار احداث ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیوار بقیع : چند روزی مانده به اتمام ضریح۰۰۰۰۰کاش روزی بنویسند ✍🏻به دیواربقیع : مهدی فاطمه آید، به تماشای ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : عید امسال، نماز ، صحن بقیع...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : فلش راهنما ⬅️ ، مرقد زهرای شفیع😍😭😔┅✿💠❀💖❀💠✿┅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چهارشنبه عصر.....

روز هشدار است...

ڪه هر چه به غروبش نزدیڪ 

میشوی فریادِش بیشتر به گوش 

میرســد ...ڪه...

دلتنــگیها و بغضهای....

آخرین روزهای هفته .....

نزدیڪ است....

عصـــرت بدوراز دلتنگی

🌹🌹

@harfe_deel1

الهی و ربی من لی غیرک

قلبی خاکی داشتم ، آدما خیسش کردند

گِل شد ، بازی کردند ، خشک شد ، خسته شدند

زدند شکستند ، خاک شد ، پا رویش گذاشتند ، رد شدند…

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

من‌ب اسونی دوس نمیشم دوباره باهات  کفشای اهنی پات کن 😋😋😋

هنو قهری بیبی؟؟؟

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

سلام

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
سلام مهری منم خیلی دوستت دارم خیلی زیاد بخدا برا تو نوشتم دیگه وزن و ایناشو نمیدونم فقط دوس داشتم ...

آخ قلبم 🤕😢

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

نه انکار میکنن ترنم ولی پشت سرت ک میگن خوشمون اومد دلشو بشکنیم و میفهمی درصورتی ک بهت میگن ما دلتو ...

چی شده ...

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

چالش کوچ کردم که دلم را به کسی نسپارم همچو آن پرنده ی غریب بی ازارم رفتم از شهر تو تا,باز ن ...

عالییی خیلی قشنگ بود چندبار خوندم نگین 👌👌👏👏👏

سردی دی ماه را به جان خریدم اما

گرمی مرداد را در دل خود میکارم

من در انتظار بهترین پیام نیستم من در انتظار پیامی از بهترینم ، بهترینم . . . @flfli     ...

شاهزاده ی عشقی که غلامت شده ام 

پابند تو و اسیر دامت شده ام
گویند کبوتری وفادار تر از طوقی نیست 

طوقی صفتم ، جلد مرامت شده ام💖💖💟

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

از یه جایی به بعد میفهمی "رفیق" با دوست خیلی فرق داره!!

میفهمی هزارتا دوست داری

اما یدونه رفیق‍‍...

میگی فرقشون چیه؟

میگم بهت...

فرقش اینه من دوست زیاد دارم

که با دیدن پست "تولدم مبارک" روز تولدمو تبریک میگن

که تو سختیا پیشنهاد کمک میدن

که تو شادیا شریک میشن

که واسم آرزو میکنن آرزوهام براورده‌ شه

که توذخاطراتم هستن

ولی تو... اصلا بحث تویی که رفیق منی جداست از همه

تو روز تولدمو همیشه یادته حتی اگه خودم یادم بره...

هیچوقت پیشنهاد نمیدی واسه کمک، بدون اینکه من بهت بگم سختیامو آسون میکنی

تو توی شادی من شریک نمیشی شادیامو میسازی واسم...

فقط واسم ارزو نمیکنی بلکه حمایتم میکنی تا آرزوهام براورده بشن...

توبا وجودت توی تک تک لحظه هام قشنگ ترین خاطره هامو میسازی

واسه همینه

صدات میزنم رفیق‍‍...

"‍‍رفیق "

بمونی برام...🌹🌹🌹

🌱🌻🌹❤🌹🌻🌱

‏سیمرغِ بهترین دلبر‍‍یِ سال هم بدیم ب هوشنگ جانِ ابتهاج اونجا ک گف:

‏این بویِ

‏ زلف کیست

‏ که جان

‏ می‌دهد به من؟❤❤

اصلا وقتی که شما هستید ما هستیم!

شما که هستید، خنده هایمان خنده است و گریه هایمان گریه...

شما که هستید بودنمان دلیل دارد و نبودنمان اهمیت!

شما که هستید شادیمان حقیقت دارد و غممان حرمت...

شما که هستید قندمان شیرین است و چایمان داغ...

شما که هستید دلمان گرم است و احوالمان احسن الحال...

اصلا شما که هستید، هستیم و هستند و همه چیز بر مدار تعادل است و روزگار بر وفق مراد...

نگاه به این چنین و چنانم هایمان نکنید حضرتِ دلبر‍‍!

ما دور از شما هیچ چیز نیستیم،

هیچ چیز!💟💟💟