2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69112 بازدید | 13597 پست
گر در یمنی چو با منی پیش منی گر پیش منی چو بی منی در یمنی من با تو چنانم ای نگار یمنی خود ...

من دلم پیش کسی نیست خیالت راحت😍 منم و یک دل دیوانه خاطرخواهت 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اجالتا زنم ولی اتوبوس ظرفیتش تکمیله اه چرا دیر پیدات کردم😣

هییییی روزگار 🤣🤣

اجالتا خودم یدونه دارم از اون خفناش 

بفهمه بهم چشم دارین تیکه پارتون میکنه 

آخه نفسشم 😄😄😄😍😍😍😂😂😂

بد غیرتیه وااا بد 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

مهری تو الان زنی یا مرد ؟؟ بیا منم بگیر خووو 😶🙁

والا این هفته ای ی بار تغییر جنسیت میده تا دیروز شوهر من بود الان زنِ فراریه منه 

من نمیدونم من کی ام 

اینجا کجاس 

تو کی ای؟؟؟😂

والا این هفته ای ی بار تغییر جنسیت میده تا دیروز شوهر من بود الان زنِ فراریه منه  من نمیدونم م ...

اوضاع بد تباهه تو تاپیک و بین کاربرا 😂😂😂😂

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

چه فضای عرفانی شده   

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
پس چرا چراغ سبز میدی منو هوایی میکنی😒

شیطون گولم زد ♀‍🤦🏻♀‍🤦🏻

حیف نمیشه تگ کنم ...البته احتمال کتک خوردنم بخاطر چراغ سبزه زیاده پس تگ نمیکنیم 😂😂😂😂😂