2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69112 بازدید | 13597 پست
@benimai     😆😆😆تو رو خدا تاپیکای منو میخونی ولایک لایک میکنی،؟به سرعت نور لایک میکنی ...

اِوا خاک تو سرم 

گفتم اول لایک کنم دستور از بالاس بعد خاطرجم بشینم بخونم 🙊

فقط از گلوت پایین میره اون کوفته اس چیه عکسشو گزاشتی 

من دلم خواست 

بلد نیستم درست کنم 😢

باید ب مامانم بگم واسم درست کنه 😂

دیدی تاپیکمو‌😃

نااا

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اِوا خاک تو سرم  گفتم اول لایک کنم دستور از بالاس بعد خاطرجم بشینم بخونم 🙊 فقط از گلوت پایین ...

خیلیا به کوفته اعتراض کردن😂😂😂😂😂

یه بار آش ترش(تورشولو آش)میپزم عکسشو میزارم😍😍😎😎😎

تعطیل🚫                                                                                 
سلام..من بلیط قطار گیرم نیومد.... با اتوبوس دارم میام... کمی دیر میرسم.... واسم نهار نگه دارید😀😀

😅

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
ایشالا تا عید....😍😍

هنوز باورم نمیشه از شعرم خوشت اومده😄

نکنه دارم خواب میبینم؟😲😅😅😅

اینطور پیش بره نیازی به قرص ندارم دو تا شعر بگم تو تعریف کنی خوبِ خوب میشم😄😄😄

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

هنوز باورم نمیشه از شعرم خوشت اومده😄 نکنه دارم خواب میبینم؟😲😅😅😅 اینطور پیش بره نیازی به قرص ن ...

خیلی خوب بود...باور نداری بزار همه بگن😂😂😂

تعطیل🚫                                                                                 
نه تو عمدا اینکارارو میکنی 😄 اییییییییش  نمیری از حسادت 😂 عرض شود ب خدمتت ک شبا مهری با من ...

😂😂😂 ضایع بود کارم نه؟!

پیشت باشه مهم دلشه ک با منه🙄🙄🙄🤕

حالا دوروز نبودماااا باز شیطونی کردین🤧😁

ترکید دیگه  تو دیشب اومدی لایک کردی چجوری ندیدی 🙄🙄🙄

جدی 😅🤣🤣🤣🤣😅اها نخوندم ولی

@nafiseh133     @hadis133     تولدتـــــووووون کلی مبارکــــــــــ ❤ ...

فداتتت گلممم😍😍😍

💝حافظ کل قران💝اگه سوالی دارین بپرسین در حد توانم کمکتون میکنم 🌹برادر عزیزم(دوست شهید)رضاحاجی زاده +میشه برای شادی روح ایشون صلوات بفرستین😇 آقا جان تمام این سالها که درســـ📖ــــ خواندیم:"دبیر ریاضی" به ما نگفت که حد غربت تو وقتی شیعیانت به گناه⛔️ نزدیک می شوند بی نهایت است"دبیر شیمی" نگفت که اگر عشق و ایمان و معرفت با هم ترکیب شوند ،شرایطــ😍ظهور تو مهیا میشود ✿💠❀💖❀💠✿"دبیر زیست" نگفت که این صدای تپش قلب نیست صدای بی قراری دل برای مهدیست💔..!"دبیر فیزیک" نگفت که جاذبه زمین اشک🥺 های غریبانه توست..نگفت که جاذبه ی زمین🌎 به همان سمتیست که تو هستی"دبیر ادبیات" از عشق مجنون به لیلی ، از غیرت فرهاد گفتـــ😐ــــ ، اما از عشق شیعه به مهدی، از غیرتش به زهرا(س)نگفت...┅┅✿💠❀💖❀💠✿┅┅دبیر تاریخ" نگفت که اماممان امسال سال چندم غربتش است و اینکه نگفتــ😕 غربت اهل بیت علی(ع) از کی شروع شد و تا کی ادامه دارد"دبیر دینی" فقط گفت که انتظار فرجــ از بهترین اعمال👌 است اما نگفت که انتظار فرج یعنی گناه❌ نکنیم و یعنی گناه نکردن از بهترین اعمال اس┅✿💠❀💖❀💠✿┄"دبیر عربی" به ما یاد داد که مهدی اسم خاصی است که تنوین پذیر است!اما نگفت که مهدی خاص ترینـــ🌺اسم خاص است┅✿💠❀💖❀💠✿فدای غربتت آقای‌من🥺😔💔🌱کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : کارگران مشغولند به کار احداث ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیوار بقیع : چند روزی مانده به اتمام ضریح۰۰۰۰۰کاش روزی بنویسند ✍🏻به دیواربقیع : مهدی فاطمه آید، به تماشای ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : عید امسال، نماز ، صحن بقیع...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : فلش راهنما ⬅️ ، مرقد زهرای شفیع😍😭😔┅✿💠❀💖❀💠✿┅
@nafiseh133     @hadis133     تولدتـــــووووون کلی مبارکــــــــــ ❤ ...

وااااااااااااااای خدااااااااااااااا خیلی ممنون خوشگلم 😍😍

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍