2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69232 بازدید | 13597 پست
ای دوست ای دوســــــت ودوباره ایــــی دوست دوستتون دارم😁             ...

عاشق شاعرش شدم😂😂😝😍😍😍⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

در پی یافتن مرهم عشقم...ورنه منه دیوانه عاشق چه به داروسازی ♥️M♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم که شعر و تغزل پناهگاه من است چنانکه قول و غزل نیز در پناه من است صفای گلشن دلها به ابر و ...

سلام عزیزدلم روزت بخیر😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

من با کسانی خندیده ام که وحشتناک ترین چیزها را درمورد من گفته اند و فکر میکنند من نمیدانم ...

سلام جونم خوبی😍🤩 کنکور چیشد؟

سلام عشقم ..ممنون خوبم تو چطوری؟؟😍

توکل بخدا...هرچی بلد بودم رو نوشتم دیگ نمدونم چی بشه!

سخت بود..‌‌‌.ولی خب چیزی ک اسمش کنکور باشه آسون نمیشه ک🤒🤕

در پی یافتن مرهم عشقم...ورنه منه دیوانه عاشق چه به داروسازی ♥️M♥️
سلام عشقم ..ممنون خوبم تو چطوری؟؟😍 توکل بخدا...هرچی بلد بودم رو نوشتم دیگ نمدونم چی بشه! سخت بود. ...

قربونت برم مرسی قشنگم❤بگردم الهی، ان شالله با رتبه عالی تو رشته ای ک دوست داری و یه جای عالی قبول بشی😍😍😍😍😍😍😍

من با کسانی خندیده ام که وحشتناک ترین چیزها را درمورد من گفته اند و فکر میکنند من نمیدانم ...

رفتی و یاد تو اینجاست خدا رحم کند... چقدر قشنگه😓

😒😒😒😒سلاممممم

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
چه کسی شعر نوشته است؟؟

من من من☝️تی تاب بده بزارم😁😂😂🤣🤣سلام عشقم😘😗

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
جواب سلام واجبه... سلام💖

واجب نبود سلامم نمیدادی😧😦😦😧😦😦😦😦😧😦😦😦

من من من☝️تی تاب بده بزارم😁😂😂🤣🤣سلام عشقم😘😗

سلام عشقم یکی یه دونم...بزار کیک یزدی میدم😍😍

تعطیل🚫                                                                                 
سلام عزیزدلم روزت بخیر😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

دلبر بد شده پاره😧🤣🤣😍😍😂سلام عزیز دلوووم