2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69109 بازدید | 13597 پست
ولی یکی بد جور تو ذوقم زد...گفت شعرت بد شده😢😢😢

کی تاخودم بکشمش 🤨🤨🤨 اتفاقا این شعرت به نظرم ازاونای دیگه خیلی زیباتر ولش کن حس خودت مهمه که خوبه ما هم که لذت بردیم بقیش میگذره 🤩🤩🤩❤❤❤❤❤❤❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
شعر تو بد شده؟😐 کی بود آجی؟😒😒😒🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫💣💣💣💣🔪🔪🔪🗡🗡🗡⛏⛏⛏✂✂✂✂✂🔨🔨🔨🔨

ای جان چشات چه خوشگله😍😍😍

نمیشه اسمشو بگم..دیگه شعر نمیگم😢😢

تعطیل🚫                                                                                 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام فلفلی عزیزم پدربزرگو از دست دادم🖤

سلام عزیزم؛

ناراحت شدم از غَمِت...

ان شالله روحشون شاد باشه؛ آمین.

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.

چنان به موی تو آشفته‌ ام به بوی تو مست

که نیستم خبر از هر چه در دو عالم هست

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

👌💜💛💜 صادقانه اعتراف کنیم که خوب نیستیم!  که کم آورده ایم!  مدتهاست که کم آورده ...

- امروز از وقتی بیدار شدم عجیب حالم خوب بود!
نسبت به همه چیز حس خوبی داشتم
بیدار شدن ..
شانه زدنِ موهایم..
حتی خوردنِ صبحانه‌ای یک نفره هم به نظرم کار جالبی‌ست که مدت‌ها از خودم دریغش کرده‌ام...
آرایشی ساده چقدر سرِ‍‍حالم کرد..
حالِ خوبم را مدیونِ خودمم
بی شک بعد از این،
روزهایِ خوبی خواهم داشت
چون حالِ خوب هر آدمی بستگی به خودش دارد..🙏❤❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
سلام فلفلی عزیزم پدربزرگو از دست دادم🖤

تسلیت میگم عزیزم

غم آخرت باشه 

خیلی ناراحت شدم

روحشون قرین رحمت 

صلوات میفریتم براشون

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

ای جان چشات چه خوشگله😍😍😍 نمیشه اسمشو بگم..دیگه شعر نمیگم😢😢

خودم شوکه شدم از دیدن چشمم😶چه زود تایید شد...۵ دیقه پیش گذاشتمش😁چشای خوشگلت خوشگل میبینه آجی😍😍😍😍

آجیییییی😢😢😢😢به حرف یه بیسواد😒میخوای شعرو بذاری کنار؟😢😢😢😢

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

خودم شوکه شدم از دیدن چشمم😶چه زود تایید شد...۵ دیقه پیش گذاشتمش😁چشای خوشگلت خوشگل میبینه آجی😍😍😍 ...

اتفاقا بیسواد نیست..خیلی هم سرش میشه...😁

تعطیل🚫                                                                                 
خودم شوکه شدم از دیدن چشمم😶چه زود تایید شد...۵ دیقه پیش گذاشتمش😁چشای خوشگلت خوشگل میبینه آجی😍😍😍 ...

آسانا عکستو بزار ببینم😍😍

تعطیل🚫                                                                                 
اتفاقا بیسواد نیست..خیلی هم سرش میشه...😁

فکر من فقط میره سمت یه نفر نمیدونم حدسم درسته یا نه🔫😐

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

زندگی بهشت است برای آنانی که عاشقانه عشق می ورزند بی پروامحبت می‌کنند وکمترازدیگران انتظار دارند ...

سلام عشقم خوبی

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 
آسانا عکستو بزار ببینم😍😍

اینجا نمیشه😓

فکر من فقط میره سمت یه نفر نمیدونم حدسم درسته یا نه🔫😐

آسانا پروف خودتی؟؟؟

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

ای جان چشات چه خوشگله😍😍😍 نمیشه اسمشو بگم..دیگه شعر نمیگم😢😢

😳😳😳😳شعر کی بد بود تو ؟؟؟؟؟؟؟

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......