2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69110 بازدید | 13597 پست
بچه ها کیاشعر  چالش امروزو  نوشتن ؟

نازبانو جون 

بارونی جون 

هانا جون 

ترنم جون 

این ۴ تارو یادمه

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
مرسی به یادمی مهربون التماس دعا🌺🧡🌼

سلام عزیزم تسلیت میگم روحشون شاد باشه با صاحب این ماه همنشین بشن انشالله خدا بهتون صبر بده ♥♥🌷

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

می‌پرسیدم:

"چرا دوستم داری؟"

لبخند میزد و میگفت:

"دوستت دارم خب!"

و این صادقانه ترین،

پاسخِ هر پرسشی بود...

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
پس من فقط نصفه شب شعرو میرسونم😕

باش 😁

منتظرتم گلم 🌹

عزیزم کدوم صفحه س؟😍

نمیدونم والا...ولی اینه...

سه تا نوشتم..این یکیش🌹🌹

خیمه بزن به قلب من ،صاحب این خانه تویی
پادشهی به قلب من حاکم جانانه تویی

جلوه ی ماه میکنی هوش زدیده می بری
 رخ بنمای ای صنم  پیکر و بتخانه تویی

بارگه است چشم تودل به طواف می برم  
شمع شوم چون بر تو، رقص  ز پروانه تویی

تیر نگاه چشم تو شعله به جان می زند
 بوسه بده از لب خود ساقی و پیمانه تویی

دست بشستم از جهان ساکن ویرانه منم
تیره وتار گشته ام،، ماه به کاشانه تویی

دل نسپار راه غم ، عمر گرانمایه بکن
قهقهه زن از ته دل ،خنده ی مستانه تویی

هست جسارت ادب در برِ مه لقای خود
کلبه ی متروکه منم ،مجلس شاهانه تویی

ناز و کرشمه تا به کی؟رندی خود تمام کن
ولوله افتاده به شهر، رونق میخانه تویی

هر سخنی به انجمن نیست روای گفتنش
پند کمم ده ای رفیق ، واعظ دیوانه تویی

تعطیل🚫                                                                                 
ماه اداتو در میاره

خواهش میشود 🤪

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
عاشقتمممممم که😍😍😍😍 جونم در میره برات اینطوری میکنی

واییی 

قلبونت برممم 

مامانیی😍😍😍😍