2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69108 بازدید | 13597 پست
ممنون آجی دیدن ناراحتی تو صدچندان دردناکه انرژی مثبت تاپیک😔

عزیزم

ممنون که کنارمی

بودن دوست خوبی مثل شما باعث میشه راحت تر تحمل کنم

دوست دارم مهریماهم🌼🌺

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ممنون که کنارمی بودن دوست خوبی مثل شما باعث میشه راحت تر تحمل کنم دوست دارم مهریماهم🌼🌺

چیشده؟

سلام

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

خب تو آرامشمی😍

مهرییی تو چقد خوبی

من دیر تورو دریافتم

بی تجربه متولد میشویم..

با جرات زندگی میکنیم..

و با حیرت میمیریم!

تنهاچیزی که فروغش 

به خاموشی نمی گراید

محبت و دوستیهای پاک است

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

خدا غم از دلت برداره آجی کوچیکه غم نبینی الهی منم دوستت دارم معصومه جونم

🧡🌼🌺🧡🧡🧡

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

مرسی مهربون خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه عزیزانت رو برات نگه داره 🌺🌺

سلام عزیزم.تسلیت میگم.

صبح ک استارتر پیامتون را گذاشتن فاتحه خوندم

روحشون شاد🌹

عزیزم تسلیت میگم😔  انشالاه غم آخرتون باشه 😙

ممنون عزیزم خدا خانوادتو برات نگه داره🧡🌺

سلام عزیزم.تسلیت میگم. صبح ک استارتر پیامتون را گذاشتن فاتحه خوندم روحشون شاد🌹

سلام مهربون

ممنونم لطف کردین

خدا عزیزانتون رو براتون نگه داره🧡🌺