2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69110 بازدید | 13597 پست

@anahita4  

کجایی 

عروس خانم 😍۰

دل بر تو نهم كه راحت جان مني

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�

@اسمورف۹۸

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چالش🌷 خیمه بزن به قلب من صاحب این خانه تویی رخ بنما پرده درآی ساقیِ میخانه تویی دل به رهت جامه در ...

واییی چقدر قشنگ بود 😍😍

عالیی بوددد 

خیلیی زیاد 🌹🌹🌹🌹واقعا احسنتتت

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�

یاد باد آنکه دلم را مدد جان بودی

درد دلسوز مرا مایه درمان بودی...

@راه،بی،نهایت

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
چالش🌷 خیمه بزن به قلب من صاحب این خانه تویی رخ بنما پرده درآی ساقیِ میخانه تویی دل به رهت جامه در ...

عالی بود عزیزم احسنت 💞

@anahita4     کجایی  عروس خانم 😍۰ دل بر تو نهم كه راحت جان مني ❤

سلام خوشگل خانم😍😍😍❣❣❣❣

درگیر کارام نفس خانم

حالام رویا با مامی گپ آشنام کرده 😂😂😂

🖇⚖زنده باد یاران خوب روزگار🎼🔔

چشم رنگی جونتونم😍🤍😂
واییی چقدر قشنگ بود 😍😍 عالیی بوددد  خیلیی زیاد 🌹🌹🌹🌹واقعا احسنتتت

ممنونم عزیزم چشمات زیبا میبینه قند وعسل💖💖💖🍃

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤

که گفته است به یک گل بهار ممکن نیست؟

تو آن گلی که خزان را بهار خواهی کرد

@chica

یاد باد آنکه دلم را مدد جان بودی درد دلسوز مرا مایه درمان بودی... @راه،بی،نهایت   ❤

🌿🌹🌿

به یادِ آن کسى که چشم هایش برده جانم را
تفأل میزنم هر شب مَفٰاتیحُ الجَنانَم را
من آن آموزگارم که سؤال از عشق میپرسم
ولیکن خود نمیدانم جوابِ امتحانم را...

#سیدتقی-سیدی 

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
سلام خوشگل خانم😍😍😍❣❣❣❣ درگیر کارام نفس خانم حالام رویا با مامی گپ آشنام کرده 😂😂😂 🖇⚖زنده با ...

😍😍😍😍😍😍😍عشقییی که تووو

ان شاءالله خوشبخت بشی خوشگل خانم ❤

دوش در حلقه ی ما قصه ی گیسوی تو بود

تا دل شب سخن از سلسله ی موی تو بود

واسه یکی از همین گشنه ها ک در مصرف قهوه ای جات زیاده روی کرده بود به صورت اورژانسی لابراتوار تشخیص حروم زادگی حلال زادگی نوبت گرفتم ک حساب کار دقیق دستش بیاد..هر چند جواب 
ای لــــذت شبانـــه! باز آ کـــه بی‌بهانه از تو پـــر است خانه، حتی اگر نباشی @nazbanoo8300 & ...

دفتر شعر مرا دختری میخواند
ازدل هر بیتش غصه ها میراند
اشک از دیده ی او راوی غم باشد
حالت شاعر را ز غزل میداند

بداهه

تعطیل🚫