2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69109 بازدید | 13597 پست

گفته بودم که به دریا نزنم دل اما،

کو دلی تا که به دریا بزنم یا نزنم

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چی بگم بعضی وقتا یه شعر انقدر بدل میشینه که دوباره وسه باره برمیگردی  میخونیش  خیل ...

ممنون دوست خوبم خیلی لطف داری عزیز دلم 

خواهش میکنم افتخار دادی فدات❤❤❤❤❤

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 

☀️

سر نامه به نام آن خداوند

که دلها را به خوبان داد پیوند

ز عشق آراست لوح آب و گل را

بدان جان، زندگی بخشید دل را

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
😲😲واقعا خودتی نفیسه بی معرفتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت😭😭😭😭😭

ارهه اجی 😢😢

ببخشید 😔😔😔

اخه نبودی که ازت خداحافظی کنم ...

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�

I love three things ! The sun , the moon and YOU !

The sun for the day

The moon for the night

And #you forever...

سه چیز را دوست دارم

ماه و خورشید و تو را

‍‍خورشید را برای روز

ماه را برای شب

و #تُ را برای همیشه...🙏❤❤.

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

دست‌ها ، گرمیِ آغوشِ تو را کم دارند

آخ از این فاصله‌ها ... فاصله‌ها را چه کنیم؟

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�

می‌رفت و به کبر و ناز می‌گفت:

«بی ما چه کنی؟» به لابه گفتم:

«بنشینم و صبر پیش گیرم

دنبالۀ کار خویش گیرم 

- صبح که می شود ؛

یادم باشد در آینه یِ آسمان بنگرم

به دریاهایِ اطراف سری بزنم..

نگاهِ بیشه هایِ زیبا را ،

به کلبه یِ خورشید راهی کنم ..

قدری از گندمزارهایِ این حوالی عطرِ خوش نان را ببویم ..

و دستِ آفتاب را بگیرم ، برویم با هم کوچه کوچه ،

پنجره ها را بیدار کنیم ..

مبادا زندگی خواب بماند .❤❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
ارهه اجی 😢😢 ببخشید 😔😔😔 اخه نبودی که ازت خداحافظی کنم ...

نخیرم اخرشب بود یا فرداش بود اومدم دیدم تاپیکتو قفل کردی خودتونم رفته بودین😭😭😭 دیدی دوسم نداشتی بی معرفت ب خدا گریه کردم الان دارم گریه میکنم پسرم میگه چیشده😭😭

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
سلام جان جانان شعرات روح ادمو نوازش میکنه یه جوری قلقلک میده دلت میخواد دوباره بخونیش خیلی عالیه احس ...

ممنون دوست عزیزم...خیلی دوستت دارم😍😍❤❤❤🌹🌹

تعطیل🚫                                                                                 
نخیرم اخرشب بود یا فرداش بود اومدم دیدم تاپیکتو قفل کردی خودتونم رفته بودین😭😭😭 دیدی دوسم نداشتی ب ...

الهی فدات بشم ببخشید😔

💚 در پرده دل خیال تو رقص کند من رقص خوش از خیال تو آموزم ... ‌💚

دوستی فصل قشنگیست پر از لاله سرخ
دوستی تلفیق شعور من و توست
دوستی رنگ قشنگیست به رنگ خدا
دوستی حس عجیبیست میان من و تو

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

✿ کپشن خاص ✿

هر چه زیبایی و خوبی که دلم تشنه اوست

مثل گل، صحبت دوست

مثل پرواز کبوتر

می و موسیقی و مهتاب و کتاب

کوه، دریا، جنگل، یاس، سحر