2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69105 بازدید | 13597 پست
چالش امروز "امروز را آرام تر با من مدارا کن" مجروحم و خسته، بیا دردم مداوا کن این بار جور د ...

دیده بودم نخونده بودم متاسفانه شما همیشه زیبا شعر میگید عالیه کلا دوست دارم فرمشو و یاد میگیرم با اجازه❤❤

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این شعر هم بخونین...تا بعد ...کمی حالتون بهتر بشه😁

امروز را آرام تر با من مدارا کن 

یک دم بشین نزدیکتر،با من مدارا کن 

یارا میان شعله عشقم ،جگر سوزم 

یک جرعه آبی تشته ام ، بامن مدارا کن 

چشمان من با دیدنت نو امیدی داشت 

تا در امیدم ، بادلم اندک  مدارا کن  

شبهای تنهایی به یادت گریه ها کردم 

در روزهای خنده ام ، با من مدارا کن 

زانو بغل کردم به بغض خفته در سینه

حالا که در آغوشتم ، با من مدارا کن 

از رفتنت حرفی نزن یارا به حق عشق

حالا که من هم آمدم ، با من مدارا کن 

شاید طلوع صبح فردا ها  نبینم 

امشب که در وصل توام ، با من مدارا کن

تعطیل🚫                                                                                 
چشمت بی بلا. خواهش میکنم @فدایی_بانوی_دمشق     عشقم لطفا از این به بعد این دوست گل منو ...

😕😕

قبل از این که دوست تو باشه 

دوست من بوده اجی 😕😕😕

خیلیییی وقته میشناسمش سادات جان رو 😂😂

چشمممم

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
این شعر هم بخونین...تا بعد ...کمی حالتون بهتر بشه😁 امروز را آرام تر با من مدارا کن  یک دم ...

عالییی 

عالییی 

افرین 😍

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�

تو رها در من و من محو سراپای توام

تو همه عمر من و من همه دنیای توام

دل و جان تو گرفتار نگاه من و من

بس پریشان رخ و صورت زیبای توام

دلم از شوق تو لبریز و تو دیوانه من

ای تو دیوانه من، عاشق و شیدای توام

دل تو صید کمند خم ابروی من است

من که مجنون تو و واله لیلای توام

نروم لحظه ای از خواب و خیال تو عزیز

من دما دم همه وقت غرقه رویای توام

تو گل باغ من و مرغ هوایم شده ای

من دلباخته نیز ماهی دریای توام

تو و جنجال و هیاهوی به پا گشته ز عشق

من که رسوا شده از این همه غوغای توام

هر چه هستی من و هستم همه تو

تو در آئینه و من رو به تماشای توام

تو ربودی دل زرین و عجب نیست مرا

روز و شب در پی آن رهزن دلهای توام......................❤️❤️

گفتی مرا به عشق

که باید زِ جان گذشت!

جانم تویی؛

چگونه توانم از آن گذشت؟…