2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69109 بازدید | 13597 پست
خوب از اول بگو دیگه😂😂 ببخشید آخه همه رو میشناختی..😁 شرمنده منو ببخش❤

فداتون بشم.ممنون 🌹🌹🌹🌹

🌹 تقدیم با عشقققق مهربان که می شوم تمام شهر می فهمند مرا بوسیدی... "من" به تمام آدمهای مهربان ...

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش باش که هر که راز داند

داند که خوشی خوشی کشاند

شیرین چو شکر تو باش شاکر

شاکر هر دم شکر ستاند.......!

#مولانا

🌺 💙

گر چاره تویی،

بیچاره منم جانا...

💙🎆

آرزوهاتو بغل کن،

تا خدا هست زندگی هست ...

💙

هرصبح زنده میشوم، از خنده های دوست لبخند دوست، ناب ترین شکل گفتگوست دوستان  سلام ...

سلام عزیزم ممنونم از دعاهای زیبا و قشنگ 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

من هر روز تلاش می کنم که در خاطرم بماند
و تو هر روز تلاش می کنی که فراموش کنی
چه بلاتکلیفند خاطراتمان

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

میگم نفسی هوا سرد شده به نظرت آش گوجه میچسبه😁

پیام قبلتون را کاملا نخوندم.دشمنتون شرمنده🌹

ان شاالله همیشه سلامت و خوشبخت باشین کنار خانواده ی عزیزتون🌹🌹🌹🌹

‍ من زندگی خودم را میکنم و

برایم مهم نیست چگونه قضاوت میشوم

چاقم,لاغرم,قد بلندم,کوتاه قدم,سفیدم,سبزه ام همه به

خودم مربوط است

مهم بودن یا نبودن رو فراموش کن

روزنامه ی روز شنبه زباله ی روز یکشنبه است

زندگی کن به شيوه خودت

با قوانين خودت

با باورها و ايمان قلبی خودت

مردم دلشان می خواهد

موضوعی برای گفتگو داشته باشند

برايشان فرقی نمی کند چگونه هستی

هر جور که باشی

حرفی برای گفتن دارند

شاد باش و

از زندگی لذت ببر

چه انتظاری از مردم داری ؟

آنها حتی پشت سر خدا هم

حرف می زنند!

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی لای یک کتاب بگذار!

!این ملت کتاب نمیخوانند

#احمد_شاملو

💙

🌹 تقدیم با عشقققق مهربان که می شوم تمام شهر می فهمند مرا بوسیدی... "من" به تمام آدمهای مهربان ...

سلام ، خوبی نفیسه جون؟ 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
سلام ، خوبی نفیسه جون؟ 

سلام مهربون 🥰

خداروشکر ...خوبم 

شما خوبین ؟؟؟

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�