2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69110 بازدید | 13597 پست
-در چنین شب هایِ بی فریاد رس روز خوش در خواب باید دید و بس..🌹🌹🌹

دلم غمگین تر از هر شب،
 دو چشمم باز بی خواب است..

ببار ای آسمان امشب
 که قلبم باز بی تاب است..

نه روز آرامشی در دل
 نه شب در چشم من خواب است..

برایت شعر می گویم
 که امشب شام مهتاب است..

من امشب با تو می گویم
همه ناگفته هایم را..

دمی با تو به سر بردن
 خودش آرامشی ناب است...

تعطیل🚫                                                                                 

هر صبح که می آید

به انتظار بیدار شدنت آرام و قرار ندارم ؛ تا چشم باز کنی و زندگی را برایم  دوباره از نو بسازی ...

درست مثل آفتابگردان ها ؛ که هر روز صبح از شوق دیدار با خورشید سر از پا نمی شناسند تا غرق در زیبایی و شکفتن شوند...

مخاطب خاص ....تپش ❤😃♀‍🤦🏻

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند !؟

کار خیر است اگر این شهر، مسلمان دارد!

من از  آن روز که  در  بند توام فهمیدم

زندگی درد قشنگی ست که جریان دارد !

تعطیل🚫                                                                                 

تو چه گفتی سهراب؟

قایقی خواهم ساخت ...

با کدوم عمر دراز؟

نوح اگر کشتی ساخت، عمر خود را گذراند

با تبر روز و شبش، بر درختان افتاد

سالیان طول کشید، عاقبت اما ساخت

پس بگو ای سهراب ... شعر نو خواهم ساخت

.

بیخیال قایق ....♣️♣️🌷

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

در قانون انشتین داریم

یعنی انرژی از بین نمیرود تبدیل میشود.

راستی انرژی ما به چی تبدیل میشود!؟!؟!؟

به اخم کردن

به تحقیردیگری

به عصبانیت

به حسادت

به افکار منفی

به ...منفی؟؟؟

یا

انرژی مون تبدیل میشه

به لبخند

به تشویق

به خندیدن

به افکار مثبت

به همکاری

به هم نوع دوستی

به امید

به اعتماد به نفس ؟؟؟

کدام یک؟؟؟

این ما هستیم که تصمیم میگیریم انرژی مان به منفی یا به مثبت تبدیل شود.

تقدیم با احترام به تمام دوستان انرژی مثبت

️‌لحظات پیش رو پر از آرامش

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
دلم غمگین تر از هر شب،  دو چشمم باز بی خواب است.. ببار ای آسمان امشب  که قلبم باز بی تاب ...

گفتی: غزل بگو !چه بگویم؟مجال کو؟
شیرین من برای غزل شور و حال کو؟
پر می زند دلم به هوای غزل ولی
گیرم هوای پر زدنم هست ،بال کو

گیرم به فال نیک بگیرم بهار را
چشم ودلی برای تماشا و فال کو؟
تقویم چار فصل دلم را ورق زدم
آن برگ های سبز آغاز سال کو؟

رفتیم وپرسش دل ما بی جواب ماند
حال سوال وحوصله قیل و قال کو؟❤❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

برای امروز و فردا

عهد می بندم

نهایت شادی را به تو هدیه کنم.

عهد می بندم

نه در صداقت تو شک کنم و نه بی اعتماد ،

بلکه در حیات تو را با رشد و ژرفای بیشتری غنا بخشم.

عهد می بندم هرگز تلاش نکنم تا تو را تغییر دهم

بلکه تغییراتی را که خود میپذیری

بپذیرم.

سلام صبحت بخیر جیران جان ❤ آنقدر عزیزی که به دِل نمی نشینی #تُ به جانَم نشسته ایی به جای تَمام آ ...

نفسم شعرو تنم شعرو روانم شعر است

من اگر شعر نباشد !بخدا میمیرم.....

چوخ ممنون گوزلیم ساغول ❤️🧡🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

نفس می کشم نبودنت را

نیستی

هوای بوی تنت را کرده ام

می دانی

پیرهن جدایی ات بدجور به قامتم گشاد است

تو نیستی

آسمان بی معنیست

حتی آسمان پر ستاره

و باران

مثل قطره های عذاب روی سرم می ریزد

تو نیستی

و من چتر می خواهم …

هر چیزی که حس عاشقانه و شاعرانه می دهد در چشمانم لباس سیاه پوشیده…

خودم را به هزار راه میزنم

به هزار کوچه

به هزار در

نکند یاد آغوشت بیفتم .............

زندگی پیشکشی است برای شادمانی و لبخند زیباترین آرایش هرفرد است و مثبت اندیشی کلید خوشبختی یادم ...

قربونت برم 😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
قربونت برم 😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

خدانکنه نازنینم 💙🧡💜💚💙❤️🧡💜💚💛❤️🧡💜💜💚💜🧡🧡❤️💛🧡💜💚💛❤️💚💜💜🧡🧡❤️❤️❤️🧡💛💙🧡🧡💙💚💙❤️💜

چند صباحی است که دل را معبد عشقت نهادم

و از فراسوی فاصله ها نگاه مهربانت را بر خود خریدم

روزگاری بود که تنهاییم را با مرغان آسمان تقسیم می نمودم

و همراه با بارش باران دل تنهایم را نوازش می کردم

تا اینکه نامت را شنیدم

و همانا عشق بزرگت را با دنیای تنهاییم تعویض نمودم

مهربانا اگر روزی یاد من در قلبت از بین رفت شکایتی ندارم

زیرا یاد تو را با خود همراه خواهم کرد

سلام دوستان  امروز در آهنگ صبح شعری باید گفت پر از طلوع قصه ای باید گفت پر از هیجان  و ...

سلام صبح شما هم بخیر  متشکرم 🌷

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤