2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69248 بازدید | 13597 پست
الهی الان با دقت خوندم خب تاپیکتو میتونی پاک کنی پست نداره چون تو همون مصرع "میلی" هم آوردی به ...

دوباره  تاپیک زدم...دوباره لایک بفرمائید 😁😁

تعطیل🚫                                                                                 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام دوستان خوبم 🙋🏻‍♀️ کیا منو یادشونه؟😢😅 لبخند تـــــو! شبیہ حس امنیت تابش اولیــن پرتو خورشی ...

من دوست جان 😁✋❤❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

داشتنت بعضی وقتها سخت می شود

آرزو می شوی

دعا می شوی

دلهره می شوم

اما نمی برم

تصورت سرشارم می کند

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

ممنون گلم🌹 شعرتون هم عالی بود ان شاالله همیشه سلامت وموفق باشید🌹

سلام خوش اومدی دوست جان حس آشنایی داری 🌹🌹🌹❤❤

نه فقط فقط کتک🤨😐🤨😐😐😐خوب بلدید بپچونید😐😐😐😂😂😂

غلط کردم😭😭😭ببخشید دیگه تکرار نمیشه

تعطیل🚫                                                                                 
زمین اگر که مال من نشد سهراب 

گفت آسمان مال من است...

تو بگو دل ! که به آهنگ دلت ساز کنم
تو بگو عشق ! که من عاشقی آغاز کنم

تو بگو راز ! که من بشکنم این قفل سکوت
سرصحبت ! به تو ای محرم دل باز کنم❤❤

فاطمه تولوخدا جیران بیاد ببینه همه مونو تنبیه میکنه😢

چرا چیشده😯😯😯😯😧

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  
فاطمه تولوخدا جیران بیاد ببینه همه مونو تنبیه میکنه😢

جیران کیه😯

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست