2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69109 بازدید | 13597 پست

سلام دوستان.من هم کاربر قدیمی هستم هم خواننده ی خاموش.

می تونم توی تاپیک حضور داشته باشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم خوش آمدی الکی مثلا من صاحبخونه ام😌

سلام نازنین.

بله شما را میشناسم.هم خیلی مهربونید هم شعرای ک بداهه میگید عالیه.هم وقتی مشاعره می کنید بی بی نظیرید🌹

سلام دوستان.من هم کاربر قدیمی هستم هم خواننده ی خاموش. می تونم توی تاپیک حضور داشته باشم

سلام خوش اومدی عزیزم 😍

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
سلام نازنین. بله شما را میشناسم.هم خیلی مهربونید هم شعرای ک بداهه میگید عالیه.هم وقتی مشاعره می کنی ...

لطف داری مهربون خانم

من فشارم بالا پایین شد یه لحظه😅😅😍😍

امیدوارم لحظات خوبی داشته باشی اینجا🌹🌹🌹

@ماه_تنها‍ چرا هیچی نمیگی 😐😒

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
سلام خوش اومدی عزیزم 😍

سلام.ممنون گلم🌹

کسی چه می‌داند

چطور می‌شود

با یادِ کسی که نیست

این همه زندگی کرد و نَمُرد...!

#ليلا_مقربی

چالش شعر امروز جان به غم هایش سپردم نیست آرامم هنوز جا میگذارم چتر را عمدا باران غم بی وقف ...

✌✌✌✌👏👏👏👏👏

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
@hadis133    

@مهریماهم

از روزنه ی چشم تو آغاز قشنگ است
تا اوج به دنیای تو پرواز، قشنگ است

مغروق تمنای تو با عشق چه زیباست
در شعر سپیدت تب آواز قشنگ است

سلام دوستان.من هم کاربر قدیمی هستم هم خواننده ی خاموش. می تونم توی تاپیک حضور داشته باشم

سلام عزیزم خوش اومدی

میشه بگی کاربری قبلیت چی بوده؟

تو تاپیک هم بودی؟

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///