2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69110 بازدید | 13597 پست
@اعتصامی     @00نازلی00     @benimai     @hadis133   &n ...

تو کم سعادتی به ما چه 😝

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا موهیتا یا مرضیه 😫😫

نه من این انتخابم با تو و مهسا گیر کردم...با اونا کاری ندارم

مهسا رو دیدم هوش و حواسم رفته به کل...😊😊

تو رو هم چون جذبه داری دوستت دارم😁

تعطیل🚫                                                                                 
نه من این انتخابم با تو و مهسا گیر کردم...با اونا کاری ندارم مهسا رو دیدم هوش و حواسم رفته به کل... ...

😐😐😐🤨🤨🤨🤨🔫🔫🔫

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  
چرا میخوای منو بکشی😢😢😢 عاقا بخدا من تازه عروسم😭😭 ناکامم...آرزو دارم

😂😐😐😐زیرا برای اینکه..کلاغا خبر رسوندن..میخوای بنویسید عشقم m😐😐😐😐🔫

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  

عشق فقط F بنظرم 😐❤❤😝😂

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

و شاید ملکه کسی چه میدونه😂😂😂

تعطیل🚫                                                                                 

چشمها را بايد شست

جور ديگر بايد ديد

چترها را بايد بست

زير باران بايد رفت

فکر را خاطره را زير باران بايد برد‌

با همه مردم شهر زير باران بايد رفت

دوست را زير باران بايد ديد‌

عشق را زير باران بايد جست

هر کجا هستم٬باشم‌

آسمان مال من است

اینجا داره بارون میباره😍😍😍😍😍😍

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
عشق فقط F بنظرم 😐❤❤😝😂

افرین افرین..احسنت بانو حدیث😂😂😂فقط یه فشنگ نثارت کنم..به خاطر استیکر اولت😂🔫❤

@nazbanoo8300 کوچکتر از شما چه درساشو قشنگ پاس میکنه..نگاه نگاه😂🙄😂

افرین افرین..احسنت بانو حدیث😂😂😂فقط یه فشنگ نثارت کنم..به خاطر استیکر اولت😂🔫❤ @nazbanoo8300 & ...

خواهش میکنم مخلصم😝

شاعر‌ می فرماد که : اصلا باهوش تر از من وجود نداره 😌❤

تو F بزار 😁 آفرین دخترم F بزار 

چشم 😂❤

عشق فقط F 💘😂

افرین افرین..احسنت بانو حدیث😂😂😂فقط یه فشنگ نثارت کنم..به خاطر استیکر اولت😂🔫❤ @nazbanoo8300 & ...

با خشم به من منگر

کز خشم نمی‏ترسم

من زاده این خشمم!

من زاده محرومیت تقدیرم،

😂😂😂بانو چه خشمگین شدی😁😁

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،