2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69112 بازدید | 13597 پست
سلام خداروشکر💓💓💓 خوشحالم که کنکورت خوب بوده متاهلم هستی؟؟؟

سلام..ممنونم  

نوچ

جوجه ام ک هنوز

19 سالمه

اوهوم بد نبود

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

سلاممممممم خوب بود بجز فیزیک یکمم شیمی بقیشو عالی زدم یاسی ینی میشه یچیز خوبی قبول شم؟

مطمئنم که یه رشته خوب میاری..منم تجربی بودم درصدای زیست و شیمی و زمین شناسی و زبانم خیلی خوب بود 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمئنم که یه رشته خوب میاری..منم تجربی بودم درصدای زیست و شیمی و زمین شناسی و زبانم خیلی خوب بود&nbs ...

امیوارم یاسی

سال دومم بود

باید قبول بشم امسال

سلام..ممنونم     نوچ جوجه ام ک هنوز 19 سالمه اوهوم بد نبود

به خدا پناه میبرم😁😁

پس خودم مادربزرگ  تاپیکم😂😂😂

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،

نغمه سر کن که جهان 

تشنه ی آواز تو بینم 

چشمم آن روز مَبیناد 

که خاموش

درین ساز تو بینم... 

نغمه ی توست، بزن

آنچه که ما زنده بدانیم 

اگر این پرده بر افتد 

من و تو نیز نمانیم 

اگر چند بمانیم و 

بگوییم همانیم... 

محمدرضا شفیعی کدکنی 

🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃

امیوارم یاسی سال دومم بود باید قبول بشم امسال

واسه منم دعا کنید منم هفته پیش کنکور ارشد داشتم

برای فرار از جو کلا تلگرام اینا نمیرم فقط تاپیک شعر😂😂

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
به خدا پناه میبرم😁😁 پس خودم مادربزرگ  تاپیکم😂😂😂

چن سالته مگه

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
قربونت گر چه در سایه لطف تو پریشان هستیم ما بر آن عهد که بودیم کماکان هستیم

عزیزی😍😍😍😍👋👋

جلوه بخت تو دل می‌برد از شاه و گدا
چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  
چن سالته مگه

بابا شوخی میکنم😂😂

۲۸

واسه منم دعا کنید منم هفته پیش کنکور ارشد داشتم برای فرار از جو کلا تلگرام اینا نمیرم فقط تاپیک شعر ...

دعا میکنم

انشالله موفق میشی

بابا شوخی میکنم😂😂 ۲۸

وه همچین گفتی فک کردم ۴۸ چیزی هستی،😒😒😒

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
امیوارم یاسی سال دومم بود باید قبول بشم امسال

امیدوارم که قبول شی..من دلم روشنه ☺

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿