2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69110 بازدید | 13597 پست

...

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چشمت بی بلا بهت میگم حالا

اره حواسم نبود این سایت یه کاربریایی داره که تو باور آدم نمیگنجه تفکراتشون🙄😂

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

@ماه_تنها   کجاااااایی تووووووو؟؟؟

کنکور چطور بود؟

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

@آنیدـپ شیری دیگه درسته؟

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

حیف با اینکه میخواهم تو را
سهمم از عشقت چرا چیزی به جز بارون نبود

حیف از من چه میخواهی ببین
این همه تنهایی ام آسان نبود

ای ماه بی تکرار من بُغض بی انکار من
با دلِ دیوانه ام می ماندی ای کاش

ای عشق بی پایان من گرمیه دستان من
میروی اما کمی دلتنگه من باش

آه ای تمام خواهشم ساحله آرامشم
موج موهایت ببین طوفانیم کرد

آه مستیِ شبهای من ماهِ من رویای من

حسرت چشمان تو بارانی ام کرد

شراب کهنه ام دلیله مستی ام
به رویای عشقت دُچارم

چه بی بهانه در دلم نشسته ای
که با عشقه تو ماندگارم

پس از تو از دله شکسته میرود قرارم قرارم قرارم
چرا ندارمت چرا ندارمت ندارم ندارم ندارم

ای ماه بی تکرار من بُغضه بی انکار من
با دله دیوانه ام میماندی ای کاش

ای عشق بی پایان من گرمیه دستان من
میروی اما کمی دلتنگه من باش

آه ای تمام خواهشم ساحله آرامشم
موج موهایت ببین طوفانیم کرد

آه مستیِ شبهای من ماهِ من رویای من
حسرت چشمان تو بارانی ام کرد

لعنت به خاطره ها😔

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

گرگ به گله خیره مانده بود

پرسیدم: مگر گرگ ها هم فکر می کنند

گفت: عاشق بره ای شده ام،

نمی دانم آبروی ذاتم را ببرم

یا شکار‍‍چی عشقم باشم...🍁🍁

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

@ماه_تنها خوبی؟

@آنیدـپ   شیری دیگه درسته؟

اره خداروشکر پرقدرت رفت و سربلند اومد بچمون😍😃😃😃😂

@آنیدـپ قربون خانم دانشجو برم خودم تنها تنها 😍

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

حیف با اینکه میخواهم تو را سهمم از عشقت چرا چیزی به جز بارون نبود حیف از من چه میخواهی ببین این همه ...

آخر امضامو بخون🙂

...