2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69111 بازدید | 13597 پست
ماها که بودیم همه مون داغونیم خیلی برای الیاس دعا کنید اصلا حال خوبی نداره اصلا

😔😔😔😔😔😔😔😔خدا بداد حالش برسه حتما نماز میخونم

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آفرین 👌👌👌

فدات🌹😘♥️

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
جدی😳

اره🙁

اخه ایام محرمه

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�

کسی من را ندیده ؟؟؟

دارم در خیابان‌های خیال به دنبالش میگردم گویی نومیدی او را روبوده تنها نشانی ک دارم پشواک نوایی است ک گاهی دم میزند من را پس بگیر ! اصلا نمی‌دانم چه شد که از دست دادمش ! من را میگوییم ...

یادم میاد داشتم راه را بیراهه میرفتم روحم داشت پژمرده می‌شد خواست افکارم را گرم کند که پس زدم ها دادمش و تنهایی سایه ای ماند ک به قعر گم شدن سفر می‌کند

از من ناراحت است میدانم برای همین به ضربان کاسته شده ی روهاییم پاسخ نمیدهد از من آزرده است این را از نگاهی که بوی گریه می‌دهد دانستم ....

اما نباید میرفت  هرچند هم آزرده و غم دیده می‌بود نباید مرا در هجوم نافهمیده شدن ها چون گلبرگ شقایق در دست گردباد رها می‌گرد

اگر دیدیش به او گوشزد کنید که من راه را نمی‌دانم که بیراهه رفتن که از طلوع به غروب رسیدن دلخواه من نیستم لطفا به من بازگردد به اون بگویید اگر باز نگردد ناامیدی چون خشم شب این قلب آشفته را تهی از امید می‌کند

به او بارها و بارها بگویید که من او را بخاطر امیدی که حتی در پس وهم برانگیز ترین دقایق شانه خالی نمیکرد تحسین میکردم بگویید به خاطر ایمانی که تندباد سختی نمیتوانست بر آن چیره شود ستایش میکردمش بگوییدش این آشفته از لحظه ک پس زده دست گرم همیاری را ثانیه ای صد هزار بار در لجنزار گناه و نومیدی دست و پا میزند بگوییدش میخوام به من بازگردد به او یاد آور شوید که من بی ایمان راسخم بی امید سر سختم بدون روح سر ریز از  زندگی ام و بی قلب سرخین صادقم اکنون در گنگ ترین ثانیه از زمان ایستاده و به نافهمیده ترین حالت ممکن در حال فراموش کردن خودم هستم از شما عاجزانه طلب میکنم اگر من را دیدید بگوییدش به من باز گردد ...

دلنوشته#  

❤️
کسی من را ندیده ؟؟؟ دارم در خیابان‌های خیال به دنبالش میگردم گویی نومیدی او را روبوده تنها نشانی ک ...

خودتون نوشتین ؟؟

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
کسی من را ندیده ؟؟؟ دارم در خیابان‌های خیال به دنبالش میگردم گویی نومیدی او را روبوده تنها نشانی ک ...

قشنگ بود 👌

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

کمک کن‌ جاده‌های ‌مِه گرفته

منِ مسافر و‌ از تو نگیرن...

@narngk

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

اشتباه كردن

خيلى بهتر از تظاهر به

بى عيب و نقص بودنه ...

آفرین به س_ص_ا

خیلی خوب نوشتن 👌👌

تعطیل🚫                                                                                 
کمک کن‌ جاده‌های ‌مِه گرفته منِ مسافر و‌ از تو نگیرن... @narngk   ❤

سلام🌹

سفر کردم به هر شهری دویدم

چو شهر عشق من شهری ندیدم

ندانستم ز اول قدر آن شهر

ز نادانی بسی غربت کشیدم...

به غیر عشق آواز دهل بود

هر آوازی که در عالم شنیدم

از آن بانگ دهل از عالم کل

بدین دنیای فانی اوفتیدم ...

ندا آمد ز عشق ای جان سفر کن

که من محنت سرایی آفریدم ...

چالش شعر(بوخودا الان نوشتم تقلب نکردم دیروز بنویسم😪)

"ای عشق ویران میکنی اقرار کن"

گاهی بیا درمان این بیمار کن

تب کرده ام از دوری مهتاب خود

با دست خود تیمار این تبدار کن

دلتنگی و بیتابی ام از حد گذشت

رحمی بکن از یار خود دیدار کن

عشقی چنین پر شور را گاهی ببین

وانگه مرا طردم کن و انکار کن

:::مهریماه:::

چالش شعر(بوخودا الان گفتم تقلب نکردم دیروز بنویسم😪) "ای عشق ویران میکنی اقرار کن" گاهی بیا ...

منظورت مهتاب خودمونه 

😁

عالی🌹مثل همیشه