2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69112 بازدید | 13597 پست
😍♥️ اخی منو میگههه

عشقم فعلا حالم بد شد 

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
من بمیرم چیکار میکنی یعنی 🤔

ببند دهنتو توام 😒😒😒😒😒

شعر بزارید من برم بیام 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببند دهنتو توام 😒😒😒😒😒 شعر بزارید من برم بیام 

الان میرم میزنم 

دم دهنش 

پر خون بشه 😂😐

نظرت؟

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
ببند دهنتو توام 😒😒😒😒😒 شعر بزارید من برم بیام 

چشم😶❤

دوستت دارم
و
این علت ایمان من است
در هـواے نفست معجزه ے
جان من است
دوستـــت دارم و از ؏شق
تــو را میخواهم
دوستــت دارم و
هر خواستنت آن من است.❤

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
الان میرم میزنم  دم دهنش  پر خون بشه 😂😐 نظرت؟

من غلط بکنم بمیرم 😁😅🤪

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

از پا در میایم.... • ☘

روزی که آدم

رکورد خودشو بزنه

هم موفقه هم خوشبخت

روزی که  قراره

رکورد دیگران رو بشکنیم

برنده ایم نه موفق

و حتما بدبخت

اگه قرار باشه اینجوری

زندگی کنیم از پا در میایم.....

🌹

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�

مثل خورشيد غروب  جمعه زيبايي هنوز

موج سرگردان این دل را تو  دريايي هنوز

مثل تاک مست افتاده به پاي خويشتن

ساقی ات افتاده از پا و تو  برپايي هنوز

دائم الخمر شب  ميخانه ي چشمت منم

عکس بانوی نشسته روی مینایی هنوز

ازسرم مستی پرید و درخماری مانده ام

با همان یک جرعه  اما مست وشهلايي هنوز

من همان نيلوفر  مرداب عاشق پيشه ام

روي اين مرداب غم؛قوي فريبايي  هنوز

هرشب از میخانه سمت کوچه می آیم بگو

پشت شیشه همچنان من را تو می پایی هنوز؟....

اگه زود جـا نزنی

پایان قشنگی در انتظارته.

ولی

همه ی پایان های غمبار بخاطر زود جازدنه.

زود جـا نزن!

استقامت به خرج بده! پایان قشنگتو با استقامتت، بساز.

دشوار به معنای غیرممکن نیست.

بلکه یعـنی

باید سخت  تلاش کنی،

https://www.darvishmusic.com/17192/music-آهنگ-جدید-مهدی-یراحی-بیست-و-یک-روز-بعد.html

توام ناراحتی 🙁😥

https://www.darvishmusic.com/17192/music-آهنگ-جدید-مهدی-یراحی-بیست-و-یک-روز-بعد.html

با این اهنگ زندگی کردم من

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
توام ناراحتی 🙁😥

نه من الان خوشحالم مادر شوهرم حلوا اورد🙁😐با انگشت خوردم😐