2777
2789
عنوان

«شعر٩»

| مشاهده متن کامل بحث + 69110 بازدید | 13597 پست

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت

که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت

من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش

هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

امام حسین، دلــ♡ــم برات پر پر میزنہ 🕊🍎
.
----┄┅═✧❁🍓❁✧═┅┄----
----┄┅═✧❁🍓❁✧═┅┄----

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام صبح آدینه بخیر باشه  مصرع چالش امروز  ❤ای عشق ویران میکنی اقرار کن ❤

سلام روز همگی بخیر 

حس و حال نوشتن ندارم در همین حد تونستم 😥

چالش شعر🌻

ای عشق ویران می کنی اقرار کن 

دیوانگی های مرا بسیار کن

جان ملولم در پی آسودگی ست 

اما اگر خواهی مرا بیمار کن  

بار غمم سنگین شده بر دوش دل 

بار غم سنگین تری آوار کن 

پای گریزی نیست از راه تو لیک

گر می توانی راه را هموار کن 

من از نفس افتاده ام درمانده ام 

رحمی نما و ترک این پیکار کن...🌻 

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 
یاد  تو می وزد ولی.. بی خبرم ز جای تو کز همه سوی می رسد نکهت  آشنای تو " عمر منی " ...

برام هیچ حسی شبیه تو نیست
کنار تو درگیر آرامشم
همین از تمام جهان کافیه
همین که کنارت نفس میکشم

❤️ 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

سلاممممممممممممممممم

من اومدمممممممممممممممممممممممممم  

@00نازلی00 چیکار کردی نازلی؟

@ماه_تنها مرضی خوش خبر بیایییییی

@ماه،بیتکرار عشقممممممممممم  

@دختربارونی66  عزیزممممم

@nazbanoo8300  بیا دختر گلتو تحویل بگیر

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

دوستان برای خواهر آقا الیاس تاپیک زدم 

یه فاتحه بفرستید ممنون از همه 🙏🙏🌷🌷🖤

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

Be like a stamp in life

Stick to a goal

And bring it to the destination .

تو زندگی مثل یک تمبر باش

به یک هدف بچسب

و اون رو به مقصد برسون .

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
عششششقم زود بگو چه خبر انرژیم بهت رسید یانه زود تند سریع

خوب خوببببببببب  

عالیییییییییییییی

کنارم بودیییییییییییاااااااااااااااااا  

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

@nafasam1370     نفسییییییییییییییییییییییییی    

جووون دلم عزیزم 

خوش اومدی 😍😍😍😍ان شالله که قبولی حسم میگه قبولی عزیزم مزد زحمتاتو میگیری مطمئن باش❤❤❤

دوستان برای خواهر آقا الیاس تاپیک زدم  یه فاتحه بفرستید ممنون از همه 🙏🙏🌷🌷🖤

ممنون عزیزم فرستادم ❤

خوب خوببببببببب     عالیییییییییییییی کنارم بودیییییییییییاااااااااااااااااا   &nbs ...

خداروشکرررر😍😍